Zápas s Polankou doma

30.04.2016 21:15

Dnešní sobotní ranní brzký den, jsme odehráli v derby proti sousední Polance a chtěli jsme vrátit Polance jedinou porážku v soutěži, kterou jsme s ní utrpěli na podzim. Celý týden jsme se poctivě připravovali na toto utkání (pro nabuzení jsme hráli fotbal, basketbal, pokládanou a trochu házené). Moc se dětem toto utkání povedlo a s jasným přehledem jsme zvítězili 32 : 21. A to jsme si dovolili posledních 11 minut nasadit holky na spojkách a nové hráče s talentovaným minikem. I v této sestavě jsme zvítězili 5 : 2 !!!
Kdybych se měl vrátit, proč s takovým přehledem jsme to zvládli, tak se musím vrátit až do zimní přípravy. Už druhé utkání jsme si trenéři ověřili, že kluci makali zimní přípravu poctivě a velmi tvrdě a teď vše prodávají v zápasech. Neusneme však sportovci  a budeme teď v trénincích zaměřovat na herní činnosti jednotlivce a taktice proto, aby každý jednotlivec byl lepší a  celkově kolektivní pojetí bude také lepší. Pamatujte si děti, jak chodíte na trénink: KAŽDÝ SÁM JE SVÝM STRŮJCEM ŠTĚSTÍ. To znamená polevíš na tréninku a hodně těžce to budeš dohánět jak ve sportu ( kdo chce něčeho ve sportu dosáhnout), tak i pro život samotný ( budeš umět v životě v krizi bojovat).
Dnes se mi moc líbil ŠIMON, konečně zahrál to, co po něm chci ( přesnost střel k tyči, tvrdost a neodmlouvání). Alex také překvapil, ale vzpomeň si  kolik dřiny a střel na tréninku jsi musel projít, ale neboj ještě ti přidáme. Kuba? Konečně se přehoupl přes tři góly. BRAVOOO!!!! A ještě k němu dodat, že dal gól za dva body z trháku, překvapil tím nejen sebe, ale úplně všechny. Ondra (minižák) se zlepšuje zápas od zápasu, ale pro další zápasy má podmínku, snad to dokáže. Eliška, Klára, Kristýna (napsal jsem to pořadí podle výšky). Nesobecké holky, které nechávají kluky, které se jim líbí vyniknout a kluci jim to vrátí a budou je uvolňovat, proti slabšímu soupeři. Dominik, dnes hodně nervózní, ale má nejmíň odehrané. Pro mě však vůbec žádný problém, a pokud bude dál trénovat, u mě má otevřené vždy dveře do sestavy.
Samostatná kapitola je Adam. Dnes ukázal jeden s nejlepších výkonu a to nejen střelecky, ale hru zvládl v obraně a také kolektivní nesobeckou hrou pro tým v útoku. Za poslední dobu jsem si zakládal na tom, aby se zlepšil v rychlosti prvních dvou kroku na bránu a přihrát lépe postavenému spoluhráči. Do puntíku to splnil. Také se projevil jako vůdce a to tím když musel zabrat pro tým tak to v pravou chvíli udělal. Ještě ale Adame, nás čeká hodně  práce a dřiny, bez které by to nešlo!!!
To by bylo tak všechno, ale ještě bych mohl pochválit našeho brankáře Matěje. Dnes měl Matěj soupeře ne v Polance (které vychytal s přehledem), ale bojoval ze sluníčka. Vedl si velmi zdatně, góly dostával většinou proti sluníčku, ale po každé střele reflexivně šel a chybělo jen pár centimetrů. Matěji zatím je to dobré, ale nepřestávej makat doma ze švihadla a pokud si přestal, začni makat!!!
Děkuji jako trenér ZBOŘIL naším dětem a dnes také bezproblémovém a super asistentovi JANEČKOVI a také DOBOSZOVI, který děti velmi dobře roztrénuje před zápasem. Děkuji Mário. Ješět bych dodal, že kdo chce tričko Polanka cup za 150 kč aby se přihlásil, a noste peníze, triko si hradí každý sám. Je slevněno z 200 v předprodeji. Jinak Více info je v článku pod tímto článkem. Kdo chce hlaste se. Někteří jsou už přihlášeni.