Turnaj Mladší žáci Ostrava

30.08.2015 00:53

Včera jsme odehráli přípravný turnaj mladších žáků. Byla to naše první a poslední příprava (zápasy) před sezónou, jelikož sezóna začíná už příští týden prvním zápasem v Krmelíně, kam se všichni už hodně těšíme. A jak jsme si na turnaji vedli? No přece jsme ho vyhráli a to jen díky tomu, že jsme hráli jako celek a poslouchali všechny trenéry, kteří dorazili (Zbořil, Dobosz, Miklaš a Janečka).

V Prvním zápase jsme se rozkoukávali na hřišti a Matěj v Brance se pořádně rozchytával, ale v druhém a třetím zápase už jsme věděli, co chceme hrát a jak máme hrát. Matěj už byl řádně rozchytaný a tak jeho úspěšnost se zvyšovala a zvyšovala. Nakonec vychytal všechny vítězství a s góly, které postupně přidávali všichni jeho spoluhráči v útoku jsme se radovali z prvenství.

Musíme (trenéři) pochválit úplně všechny, za vynikající bojovnost, za skvělou obranu, za rychlé protiútoky a za skvěle strávený a výherní den.

Teď už jen toto přenést do soutěže a myslím, že letos budeme slavit a zvedat nad hlavu nějaký ten pohár, všichni věříme a doufáme, že ten nejvyšší ( 1. místo), ale to ukáže až čas a hlavně jarní část sezóny.  V tělocvičně a pak v opravené sokolovně v Zimě se budeme snažit opět děti připravit jak nejlépe umíme a jde vidět, že když někteří trénují, chodí často na tréninky a ví, že chtějí něčeho dosáhnout, tak se jim to může splnit.  Nemůžu zde napsat střelce, protože zápisy se nedělaly a tak branky nelze dopsat, kdo kolik dal gólů, ale důležité je, že dali všichni nějaký ten gólík a opět je to povzbudí do další práce.

Výsledky mluví za vše: Klimkovice : Ostrava (20:8), Klimkovice : Bohumín (nejtěžší soupeř) (17:11), Klimkovice : Opava (21:10).

Všem hráčům, kteří byli děkujeme, ale také fanouškům a trenérům. A ještě jedno díky, díky za odvoz.

PS: Fotky ve fotogalerii.