Turnaj Mini Domácí

07.05.2016 14:06

Dneska jsme sehráli svůj minižácký turnaj na domácím hřišti. Počasí nám vyšlo výborné a tak není divu, že se turnaj hrál v rychlém tempu a padalo hodně branek. V některých situacích naši zapisovatelé a otáčeči skóre ani nestíhali otáčet a zapisovat. A jak jsme hráli? Všechny tři utkání jsme vyhráli, což je super pro náš mladý a začínající tým.

První zápas jsme hráli s HCB OKD Karviná- tento zápas jsme nebyli pořádně rozcvičeni a rozběhání, protože jsem vlastně nevěděli, kolik nás bude a tak jsem volali Kikině, aby přišla a pomohla aspoň ve dvou zápasech. Vedli jsme sice 2:0, ale pak jsme v půlce zápasu dotahovali soupeřův náskok, který byl až o 5 gólů, jenže jsme se spamatovali a po přestávce jsme soupeře přehrávali i my. A výsledek je 15:11 výhra pro nás.

Góly dali: Kiki 6, Tomáš 6, Peťa 1 a Honzík 2.

Druhý zápas jsme hráli s SKP Frýdek - Místek, v tomto zápase jsme už byli rozcvičení z předchozího zápasu a tak jsem sice prohrávali opět 2:0, ale předvedli jsme obrat hnedka po druhém gólu a dokráčeli jsme za vítězstvím 25:15. V tomto zápase jsme už v první půli měli převahu, ale ze začátku druhé půle jsme o veliký náskok přišli. Ale důležité je, že jsme vyhráli i tento zápas a věděli jsme, že nás čeká ještě jeden "slabší" soupeř.

Góly dali: Kiki 4, Tomáš 13, Peťa 4 a Honzík 4.

Třetí zápas jsme hráli s KH Kopřivnice, s tímto soupeřem jsme hráli už jen ve třech, protože Kiki musela jet hrát za mladší žáky. Hodně našich kolegů (rozhodčí, kolegové u zápisu a kolegové trenéři soupeřů) nás podceňovali a říkali, že nevyhrajeme z toho důvodu, že jsou jen tři, ale kluci se ukázali tak, jak měli a vzali na sebe zodpovědnost a vyhráli 18:8 ve třetím domácím utkání a zjistili, že je každý nahraditelný. Jen je škoda, že nemohli i ti dva nejmladší, taky by si zahráli a nebo nějací noví hráči. Když jich může být 10 v týmu. Takže dotahnout nějaké kamarády na trénink, třeba i mladší. V tomto zápase jsem byl nejvíce překvapen tím, že všichni tři kluci bojovali jako lvi, protože byli jen oni tři sami a brankář.

Góly dali: Tomáš 9, Peťa 7 a Honzík 2.

Všem hráčům děkuji za obětavost, bojovost  a super strávené sportovní sobotní dopoledne. Brankářovi (Davidovi) za jeho zákroky, které předváděl a super výkon v brance, věřím, že s poctivosti chození na tréninky bude jako Matěj druhý skvělý brankář.  Hráčům Děkuji taky za supervýkon, překvapili mě všichni a Honzík taky, dal více jak dva góly a musí si více ještě věřit a nebát se. Kikině za její výpomoc při prvních dvou zápasech.

Děkuji moc trenér Janečka a Dobosz.