Turnaj mini 4+1

24.04.2016 19:24

Dnešní turnaj vezmu opravdu rychle, protože nemám dneska náladu (z důvodu dopravní nehody), takže se všem velice omlouvám, jestli čekají nějaký dlouhý komentář.

První zápas jsme hráli s HCB Karvinou "A", jsou to kluci, kteří trénují dvakrát denně 5 dnů v týdnu a opravdu jsme na ně neměli, prohráli jsme s nimi vysoko 24:5, když naše branky vstřelili: Ondřej 3 a Petr 2, Když jsme se už dostali za obranu, tak jsme se buď netrefili nebo nás vychytal soupeřův brankář, který chytal opravdu vynikající zápas.

Druhé utkání jsme hráli s Kopřivnicí "A" které jsme po pěkném boji, když nás rozstříleli dva hráči prohráli 20:23, ale byl to dobrý a kvalitní zápas.

Branky dali: Ondřej 9, Tomáš 8, Honzík 2 a Petr 1.

Třetí utkání jsme hráli s Polankou "B" ale podle všeho to bylo áčko, protože ten druhý polanecký tým neuměl ani pořádně přihrávat a hodit. Toto utkání bylo naše nejlepší, které jsme hráli na tomto turnaji, bylo opravdu vyrovnané a týmy se přetahovaly chvílemi o vedení, ale i přesto jsme prohráli i toto třetí utkání.

Branky dali: Ondřej 8, Tomáš 5, Petr 4 a Honzík 2.

Děkuji všem hráčům, kteří se zapojili do hry ( Ondřej, Honzík, Nikola, Petr, Max, Tomáš a Filip), byly vidět i nějaké pokroky a věřím, že jednou z vás budou velice zkušení hráči, nejen u nás v Klimkovicích, ale i třeba někde výše (např. Karviné, Zubří, zahraničí).

Děkujiza zpříjemnění neděle, trenér Janečka.