Turnaj mini 4+1 Karviná

22.11.2015 19:40

Včera 21.11.2015 jsme hráli poslední turnaj minižáků v Karviné. Utkali jsme se ze silnými soupeři. Domácí Karvinou, sousední Ostravou a stále opakující zápas s velmi dobrými holkami z Poruby.
Kluci a holka si vedli docela dobře a s 2 výhrami a jednou porážkou od domácí Karviné.
Zápas s domácí Karvinou byl hodně ovlivněn v prvním poločase třemi dvouminutovými tresty ( Honza, Honza, Ondra ) a po poločase trenérka z Karviné  nás seřvala, že hrajeme moc tvrdě. Tak jsem druhý poločas nasadil naše nejmladší a naordinoval jsem tvrdší obranu i u nich, nebylo to od nejmenších vůbec špatné. První poločas prohra 8 :12 s těma nejzkušenějšíma v sestavě (Kristýna 2, Honza 3, Ondra 4, Tomáš 1) a nebýt třech vyloučených věřím, že by jsme poločas zvládli. Druhý poločas  s mladýma ( Kristýna 2, Tomáš 1, Petr 1, Honzík) dali naše děti tři góly, ale jen 11 dostali a to proti Karviné nebyla špatná obrana. Tom, Peťa a Honzík rostou ve velmi dobré hráče a další sezónu budou vůdčí hráči.
První výherní zápas proti sousední Ostravě jsme zvítězili 20 : 18 (13:8). Honza 5, Ondra 4, Tomáš 5, Kiki 3, Petr 3. Celé utkání jsme měli pod kontrolou, jen malý Honzík měl 3 střely, ale chybělo jen kousek, aby to tam Honzíkovi spadlo. Na tréninku se však Honzík vyvíjí velmi dobře a jen to prodat v zápase. Skvěle zahrál Tom a druhý poločas zase jeho brácha Petr.
Poslední zápas se silnou Porubou výhra 22 : 19 (9:11). Super zápas zahráli Ondra (9), Honza (9) a dobře zahrála Kristýnka (2) a střelecký pomohli Honzík  s Tomem po jednom gólů. Tady byla naordinovaná taktika "dejme více gólu než soupeř a zvítězíme", tak i kluci a holka udělali. :-)
Góly celkem: Ondra s Honzou po 17, Kristýna s Tomášem po 7, Petr 4 a Honzík 1.
Ještě bych chtěl pochválit při vítězných utkáních nás vždy podržel v brance David.
Děkuji za krásný turnajový den Zdeněk Zbořil, který nebyl za celý turnaj napomínaný rozhodčím. :-)