Starší žáci první mistrovský zápas jaro

01.04.2017 14:44

Minulou sobotu nás čekal po tvrdé zimní přípravě první jarní mistrovské utkání. Věřili jsme si na vítězství, avšak po ne moc vydařeném konci podzimní části nás čekal nelehký úkol, neboť nás opustil náš nejlepší střelec a my jsme tak potřebovali, aby se někdo u nás ujal produktivity.

 

Začátek zápasu byl celkem delší dobu bez vstřelené branky, díky skvělým zákrokům obou brankářů. Když už pak skóre začínalo narůstat, tak jsme to byli my, co vždy tahal za ten kratší konec, a museli jsme dotahovat. Největší problém nám dělala koncovka, neboť většina střel končila v brankářových náručích, čehož soupeř dokázal využít a odskočil do poločasu na rozdíl šesti branek. Ve druhém poločase se nám podařilo rychle snížit ztrátu na pouhé 3 branky, ale poté se opět přestalo dařit v kombinaci, a soupeř nám opět utekl na rozdíl šesti branek. Zhruba po polovině druhého poločasu jsem ještě zkusil, zda by nepomohla osobní obrana, ale na výsledku se toho moc nezměnilo a tak jsem ke konci zápasu na necelých pět minut nasadil hráče, kteří většinu času odseděli na střídačce. Tímto bych se chtěl také omluvit hráčům, kteří nedostali moc příležitosti na hřišti a také jejich rodičům, kteří přijeli jim fandit a místo toho viděli, jak jejich dítě sedí na lavičce, bych se chtěl omluvit, neboť jsem i za tak nepříznivého stavu věřil, že se ještě ten zápas otočí v náš prospěch a tím to jsem nedal příležitost ostatním ukázat, co v nich je. Zápas jsme bohužel prohráli 16 : 28, ale věřím, že další zápasy už budou jen lepší.

 

 

Střelecky se nejlépe prosadil Franta s pěti gay, poté Alex s Ondrou dali po třech brankách, Jindra dvě branky a Vojtěch, Jakub a Jan po brance. Do zápasu také nastoupili: Šimon, Dominik, Max, Honza a také Petr s Davidem, kteří v brance předvedli kvalitní výkony a díky nim jsme nedostali gólů více.

Trenéři: Dobosz a Zbořil