Starší žáci doma vyhráli vysoko s Hlučínem

07.10.2018 23:09

  Uvažoval jsem dlouho, jak tento komentář napsat. Proto se omlouvám, že to píšu tak pozdě. Na tento zápas se hráči moc těšili (už od zápasu s Ostravou si věřili), protože věděli, že soupeř je trochu slabší a že si mohou nastřílet do tabulky střelců hodně branek, to se taky potvrdilo. V prvním poločase jsme hráli trochu ospalejší a ne moc pěknou házenou, ikdyž jsme tento poločas vyhráli o 11 branek. Opět jsme stříleli hodně do tyček a kdybychom do nich nestříleli, tak jsme mohli vést troufnu si říct, že o nějakých 18 branek. Ale vedli jsme a to bylo v tomhle zápase hlavní. O přestávce jsme si zašli promluvit za branku na nové tréninkové travnaté hřiště, které bylo letos městem a fotbalisty vybudováno. V této přestávce jsme si říkali, že bychom měli začít hrát konečně svou hru a rozbít soupeře na trháky, klukům jsem řekl, že stav je 16 gólů, a že budu spokojen, když na konci dají 35 a na tohle mi bylo odpovězeno:" To nedáme trenére " a já řekl, jistě, že dáte musíte si věřit a možná, že dáte i více a šli jsme na druhou půli.

  

     Během druhého poločasu, kde jsme už hráli svoji hru a náskok se rychle zvyšoval si soupeř vzal Time out a já klukům řekl, tak ta 35 se přiblížila a teď už jen dát 40 a více. A vono to vyšlo, dali více jak 40 to když kluci slyšeli komentátora, tak se házenou v celém druhém poločase začali konečně bavit, chtěli pobavit i diváky, což se jim myslím povedlo. V zápase jsme vysoko vyhráli 43:12 a troufnu si říct, že jsme už dlouho takový výsledek u nás v Klimkovicích neviděli a tak vysoko nevyhráli a mohli jsme vyhrát ještě více, kdyby se trefovaly góly a netrefovaly tyčky.

 

 Zápas se nám povedl a ikdyž před zápasem na tréninkách a Facebooku si někteří řekli, že pokud nad tímto soupeřem nevyhrajeme, tak skončí s házenou, tak doufám, že je to ještě více nakoplo a rozmysleli si to s tím koncem a dají do toho ještě více, budou střílet pořád tak hodně gólů v zápasech. Taky doufám, že se poperou mezi sebou Honza s Ondrou o první dvě místa v tabulce střelců skupiny B a nenechají to někomu z cizích týmů. Nejvíce mě překvapil Jan Glomb, který zahrál svůj životní zápas a vstřelil nádherných 6 branek. Bohužel, někteří hráči mě zklamali, protože se pořád bojí střílet a nechápu proč, když v tomhle zápase se to mohli vše naučit, procházet, zastřílet si, dát góly a nikdo by jim nic neřekl. Byl bych rád, že konečně dají více gólů, naučí se dají více střel a že jim to pomůže, fakt už nevím, jak ještě více je donutit střílet. Kluci, nebojte se a pojďte do toho a střílejte, nikdo se na vás zlobit nebude, vždyť to hrajete pro radost, aby jste se něco naučili a taky, aby jste vyhráli, což se dařilo od prvních minut a v pohodě jste si všichni mohli zastřílet. Chtěl bych pochválit všechny mladší žáky, kteří hráli dnes za starší, všichni si dali góla, což je super a o to taky v zápase šlo, aby si dali góly už i za starší, taky se povedlo. Výborně zachytali oba brankáři (David Maršálek a David Macháček) a to ikdyž jsme dostali od soupeře nejvíce branek, tak nám to nevadí, protože jsme spokojeni s průběhem zápasu, který jsme zvládli.

 

Branky: Hrabec Jan 16, Hron Ondřej 14, Glomb Jan 6, Dvorník Ondřej 2,

Martiník Petr 1, Martiník Tomáš 1, Sebastián Varga 1, Vavroš Lukáš 1, David Tomáš 1.

 

Všichni hráči hráli výborně a mohli dát více gólů, ale nesmí se bát. Určitě nás tento zápas povzbudil a snad se nám teď bude chvíli dařit a budeme jen vyhrávat.

Kdybych měl jendím sloven napsat komentář k tomuto zápasu bylo by to slovo SUPER.

Jsme spokojeni a doufáme, že v Novém Jičíně tento podobný výsledek zopakujeme v Neděli 14.10. od 11:45 hrajem. Tímto vás na tento zápas zvu, odjezd je v 10:40 od Hrušky, kdo by mohl jet autem, prosím přijeďte ke hrušce, děkujeme.

Děkujeme fanouškům, kteří nás povzbuzovali, radili a taky přitáhli na vodítku maskoty. :)

Dále děkuji komentátorovi zápasu za skvělé komentování a povzbuzení tím týmu, dííííík Zdendo. :)

Trenéři Janečka s Doboszem.