Starší z Frýdku bez bodu

20.05.2018 20:00

V sobotu 19. 5. se naší starší žáci utkali s Frýdkem, na jejich palubovce. Vzhledem k situaci, že jsme si na podzim od nich dovezli bod za remízu, dalo se předpokládat, že i tentokrát to bude vyrovnaný boj.

 

Vstup do zápasu se nám vůbec nevydařil, neboť jsme se nedokázali prosadit a velice rychle jsme prohrávali. Za stavu 6:0 už jsem celkem pochyboval o nadějný výsledek. Vypadalo to beznadějně, nedokázali jsme se probojovat přes obranu, nedařila se nám střelba, ale z ničeho nic se naši hráči vzchopili a z beznadějného zápasu to rázem vypadalo na drama, neboť se nám podařilo srovnat na 7:7. Do konce poločasu se potom už hrálo celkem vyrovnaně, ale i tak soupeř nakonec se nám trochu pooddálil na 14:11.

 

O přestávce, jsme si řekli, že nastoupíme s klidem a budeme se snažit dotáhnout. Ze začátku se to dařilo, stáhli jsme na rozdíl jedné branky a od té doby to bylo jako souboj kočky s myší, soupeř nám odskočil o dvě branky, my jsme to zase stáhli na jednu až se nám podařilo srovnat na 17:17. Poté, nám soupeř odskočil na rozdíl čtyř branek a náskok si postupně ještě nakonec navýšili až na konečných 28:22.

 

 Střelecky se nejlépe dařilo Šimonovi, který dal 12 branek, 4 branky přidal Alexej, 3 branky Franta a po jedné brance přidali Vojta, Jindra a Honza. Škoda toho začátku, kdy jsme měli pár nepřesností a taky brankář David neměl evidentně svůj den. Avšak si myslím, že jsme předvedli dobrý výkon a uhráli jsme dobrý výsledek. Děkujeme všem fanouškům za podporu během utkání a za odvoz hráčů.

 

Vaši trenéři Dobosz Mário a Janečka Michal