Starší v Krmelíně prohra, ale nesmutněte

09.09.2018 20:29

Dneska v neděli 9.9.2018, sehráli v Krmelíně naši starší žáci za nádherného počasí zápas, ve kterém nakonec v samotném závěru, kdy jsme ještě 8 vteřin před koncem drželi míč prohráli z trháku soupeře v posledních vteřinách asi 4vteřiny do konce konečných 21:20.

Bylo to nádherné utkání v rychlém tempu, které rozhodly chyby, které jsme dělali, ikdyž chybovaly obě strany, tak my chybovali o trochu více. Asi 4- 6 přešlapů, přihrávky brankáři soupeři  asi 3 (obloučky) a 6 - 8 tyček, přihrávky soupeři na ruce a taky to, že na začátku druhého poločasu nám soupeř utekl o 4 branky a my se nemohli chytit,  kdyby se tohle vše proměnilo a kdyby nám soupeř neutekl, mohli jsme v klidu tohle utkání vítězně zvládnout. Taky to rozhodla chyba trenéra, který vzal v samotném závěru time a mohl ho vzít o asi ještě 20 vteřin později a ještě blbě poradil. Tenhle zápas mohl skončit spravedlivou remízou, což se pro nás nestalo a přišli jsme o body. Nemůžete vše svádět jen na jendoho, hráče, neboť chybovali většinou všichni hráči v týmu a to jak přihrávky, tak i jiné výše zmíněné chyby.

David mohl ještě některé branky, které soupeř dal přes ruce a  nebo lehčí střely chytit a výsledek mohl být ještě lepší. Musíme více zapracovat na obranné, ale i útočné fázi a proto prosím všechny hráče, aby se dostavili v Pondělí na trénink. Po zápase jsme se domlouvali s trenérem Paskova, že bychom mohli v tomto týdnu opět zahrát přátelák na tréninku s Paskovem, který by přijel k nám. Hrálo by se ve čtvrtek od 17:00 nebo od 18:00. Abychom se trochu ještě naučili, proto budeme pilovat v pondělí a středu nějaké útočné devítky a taky obranu, která byla sice v utkání dobrá, ale nějaké věcičky by se daly vylepšit. Taky brankář by mohl více ještě chytit a bylo by to super. ;)

Nesmutněte, že jsme první zápas prohráli, hráli jste skvěle, taky mohla být klidně remíza, vždyť sezóna teprve začíná a my máme šanci si hodně zahrát a vyhrávat. Doma Krmelín určitě porazíme, až tady přijede. Další zápas nás čeká na domácím hřišti v sobotu 22.9.2018 od 10:30 proti HCB Karviné "B". Věřím, že máme skvělý tým a Karvinou s těmito hráči, určitě porazíme.

Góly:  Hrabec Jan 9, Hron Ondřej 7, David Tomáš 2, Hrabec Jakub 1, Glomb Jan 1

Děkuji moc za výkon, rodičům za odvoz a taky velké povzbuzování, trenérovi ať to příště tak neprokoučuje v závěru a dá týmový time- out trochu jindy.

Díky, byli jste skvělí.

Trenér Janečka Michal a Vedoucí Dobosz Mário.