Starší doma s Třincem

22.04.2018 19:16

Včera odehráli starší domácí zápas s Třincem, nad kterým bohužel svou nedisciplinovaností a drzostí

prohráli 24:20.

Hráli jsme se soupeřem, nad kterým bychom měli vyhrát, jenže soupeř využil našich vyloučení a chyb, které jsme dělali (hlavně to, že jsme se mezi sebou hádali a dokonce i s trenérem) a tímto se dostal do vedení o 5 branek, které si udržoval. V průběhu zápasu jsme soupeřův náskok stáhli až do remízového stavu, jenže soupeř začal opět makat, my jsme měli opět vyloučeného hráče a do utkání se vrátil a vedl o 3 góly. My už jsme neměli tolik času, abychom tento stav aspoň vyrovnali, otevřeli jsme hodně hru a svými chybami jsme povolili soupeři, aby vyhrál. Každý hráč by si měl uvědomit, kdy chodí na trénink a jak může mluvit do jiných hráčů.

I když se Šimon snažil a dal 10 gólů, soupeř ho ubránil a nedovolil dát mu ještě alespoň 5 branek.

Alex nezačal výborně, ale poté, co byl jednou nesmyslně vyloučený (nesportovní chování), a hned když se vrátil na hřiště, byl vyloučen za faul, byl dost naštvaný a proto mu to pak šlo v obraně i v útoku, kde se snažil a dal 2 góly.

V brance se snažil chytat David, kterému to v prvním poločase proti slunci moc nešlo, protože soupeř se snažil střílet hodně do slunce. Ale na druhé straně už se mu dařilo více, nepustil asi 5 minut gól a my dokázali aspoň vyrovnat stav utkání. Jde vidět, že chytat umí a chce.

Jan (4 góly) zahrál chvalitebně, chybělo mi u něj ještě více gólů.

Jakub (2 góly) zahrál svůj standard, když chce, dá gól, i když pár střel bylo spíše přihrávka brankáři, ale nevadí.

František (1 gól) mě bohužel zklamal, že nedal více gólů, bude třeba u něj chodit více na trénink, věřím, že mu to půjde a už se těšíme, až bude hrát u mužů a nebude se bát chodit do střelby.

U Jindry (1 gól) jsem čekal trochu více střelby, nesmí se bát vyskočit a střílet ze svojí volné ruky, jelikož je vyšší než soupeř, musí zlepšit střelbu zdálky, ale jinak dobrý výkon.

Omlouvám se Dominikovi a Maxovi, že si moc nezahráli, věřil jsem se vítězství až do konce zápasu, bohužel to nevyšlo, příště si zahrají určitě více. I tak zahráli svůj výkon, který měli.

Děkuji rodičům, kteří se přišli podívat a povzbudit své děti (nebylo jich moc).

Trenér Janečka, vedoucí Dobosz