S Opavou doma vítězně a přezimujeme na prvním místě

18.10.2015 01:11

Tak po půlce sezóny budeme přezimovat na prvním místě, protože jsme s jasným přehledem porazili Opavu 27:18 a u soupeře nezvládli hlavně diváci jejích první porážku, všude možně hledali vinnu porážky kolem sebe, ale nehledali ji sami u sebe. Docela dost se do mě pustili, snažili se mně vyprovokovat, ale já se nenechal. No ale k zápasu i tohle patří, protože každý chce zvítězit. Pořád se ale utvrzují, že náš tým jde dobrou cestou tréninku a krok po kroku jdou hráči nahoru.
K zápasu:
                  dnes jsme hráli hodně zase kolektivně, hlavně Adam (7), když byl dobře bráněn, tak pěkně přihrával volným hráčům. Dnes nás i podržel brankář Matěj, i když jsem to moc nečekal, že dnes dobře zachytá, protože celý týden se nezúčastnil tréninku, ale zvládl to super. Příště Matěji, ale s tréninky :-). Honza (6) si dnes krásně nabíhal do volného prostoru a byl dnes snad 100%. Alex (3) na pivota znovu ukázal stoupající formu a výkonost. Hrál s přehledem a velmi zkušeně. Jakub (2) v prvém poločase trochu to nešlo (málo bojovnosti) o poločase po menší promluvě, tak se zlepšil ve druhé půli byl dobrý i v obraně. Hezky Kubo tak se bojuje. Ondrášek (1) mini-žák, uměl se uvolnit jeden na jednoho, ale dnes vázla střelba, ale u mini-žáka to je normální a proti Třinci dostane víc příležitosti. Šimonova (1) jeho fyzická vyspělost dnes nebyla k plusu ba naopak, protože byl dost mokrý povrch, ale v Třinci se střelecky ukáže a dostane prostor. Eliška (2) trochu poslední dobou se nepotkává s formou. Pěkná nejkrásnější akce zápasu na konec. Eliška výskok a střelba z 9 metrů,  při střelbě ji vypadl míč na Alexe a ten krásně (ne)-přihrávku chytil. Nezmatkoval a znovu nádherně přihrál úplně volné Elišce. Alex jak zkušený hráč profesionál se zachoval. Lucka (4) dnes po delší době hrála super zápas a jako jediná z mála pochopila, že střelba na zem je pomalu 100% gól. Bravo Lucko. Klárka (1) se moc snažila, ale něco podobného jako u Eli. Potácí se, se střeleckou formou. Proti Třinci věřím, že se také ukáže v lepší střelbě.
Děkuji holky a kluci :-)
                                    Pokračujeme dál v dobrých tréninkových hodinách, hlavně z vaší strany. V pondělí- zápasy basketbal, fotbal a házená. Středa- atletika(skok a hod daleký) a pak jedem rehabilitace bazén a zase tam mini vodní pólo. Čtvrtek- střelba a příprava na Třinec. Pátek možná také trénink (pokud bude pěkně) hlavně střelba + doufáme, že bude gólman Maty.

PS: Už se všichni těšíme do Opavy, tam to bude boj.