Prohra doma s HCB Karvinou

22.09.2018 23:17

Dnes v sobotu 22.9.2018 jsme sehráli první domácí utkání v nové sezóně.

 Hráli jsme s HCB Karviná na mokrém, ale uklizeném hřišti, bohužel jsem si jako trenér myslel, že soupeře potrápíme, ale spíše potrápil on nás. My jsme nebyli shopni pořádně projít na šestku a naopak soupeř si tam chodil jak chtěl, hlavně dneska náš tým nefungoval, jak by měl, od Davida v Brance, který měl dneska katastrofální úspěšnost, až po útočnou fázi, kde jsme nebyli schopni pořádně zakončit střelbu a soupeřového brankáře jsme nechávali vynikat skvělými zákroky. I proto jsme si zasloužili prohrát a to dost vysoko 15:32, soupeři nezbývalo, než pogratulovat, jak toto utkání na mokrém a kluzkém terénu zvládnul. Důležité bylo, že se kvůli hrací ploše nikdo nezranil, ikdyž si myslím, že byla kvalitně připravena, jen trochu po nočním dešti mokrá. Děkujeme všem co pomohli plochu připravit. Bohužel jsme nenapodobili své mladší kolegy, kteří naopak Karvinou porazili o 18 branek. Těší mě, že už kluci pochopili, že na ně nemusím ze střídačky volat, aby si devítku postavili a ví, že si signály z devítky mohou sami určit a zahrát, což bylo v tomhle zápase jedno malé plus. Taky mě těší, že se skvěle zapojili kluci, z mladších žáků, kteří se mezi těmi staršími neztratili a výborně se do hry zapojili hlavně (Martiník Tomáš, Martiník Petr a Sebík Varga), Tomáš se Sebíkem měli docela dost střel, gól dal sice jen Sebík, ale Tom měl taky dost šancí si vystřelit a taky by si aspoň ten jeden gól zasloužil. Ale to příjde kluci, však jste teprve první rok mladší žáci a už hrajete i za starší, díky.  ;)

Chtělo by to na trénincích docvičit alespoň ty devítky, kombinací je tam mnoho. Dále bych chtěl, aby se někteří hráči nebáli střílet a taky, aby se nebáli zkusit projít na šestku a dát si gól, nebo vystřelit po bráně, což je škoda. Myslím si,  že na to mají projít, ale nesmí se bát. Taky když vystřelí, by se jim mohlo zvednout sebevědomí a pomoci jim k dalším střelám a třeba i gólům. Je škoda, že jsme neproměnili ještě dvě nebo tři sedmičky, které jsme mohli dát a nemusel to být takový velký debakl a mohlo se ještě dát více branek.

Sestava: Maršálek David, Hrabec Jakub, Hrabec Jan 6, Hron Ondřej 6, David Tomáš, Martiník Matyáš, Martiník Petr, Martiník Tomáš, Varga Sebastián 1, Glomb Jan 2,

Kluci nezoufejte, bojujeme dále, však zase tak strašné to není, hrajte jako jste hráli v Krmelíně, bylo to tam fajn a snad vás dvě porážky nesloží, musíme dát více gólů a překonat to, jednou vyhrajeme a pak už to půjde samo. David skvěle zachytá, zahrajeme naší hru a ještě k tomu dáme více gólů, než soupeř a bude hotovo. Třeba to bude zrovna ve čtvrtek 27.9.2018 v Ostravě, kde hrajeme v 17:15, zváni jsou všichni naší rodiče, prarodiče, kamarádi a fanoušci. Odjezd je v 16:00 od Hrušky.

Děkuji za účast a fandění, trenér Janečka a vedoucí Dobosz.