Pragacup je přihlášen - jedem + některé už potřebné věci

28.01.2019 17:00

Ahoj všichni, jako každý rok, se koná v PRAZE PŘEKRÁSNÝ HÁZENKÁŘSKÝ TURNAJ (Období Velikonoc asi 400 - 500 týmů). Letos jsme se rozhodli, že bychom se taky rádi zúčastnili. Jeli by starší a mladší žáci a hráli by skupinu starší žáky. Jde o to, aby kluci nabrali nějaké zkušenosti a zahráli si i s jinými týmy než jen z našeho blízkého okolí.

CENA: - 2000 KČ rodiče

             - 1000 KČ klub

Odjezd ve čtvrtek 18.4.2019 v 10:12 vlakem ze Svinova, příjezd do prahy kolem 13:25, tak abychom se stavili na informace k turnaji, ubytovali se a ještě ve čtvrtek mohli projít po Praze.

Začínáme večeří ve čtvrtek večer.

Na Velikonoční pondělí bychom mohli být už doma, pokud se nedostaneme někam dále.

V ceně tohoto turnaje je startovné za tým, ubytování, snídaně, obědy, večeře, procházka po některých památkách v Praze (Petřínská rozhledna, Vstup do muzea hlavního města Praha, Pražský hrad, svatomikulášská městská zvonice, malostranská mostecká věž, volný vstup do Pražských věží, volný vstup do domu u zlatého prstenu), vlak, Metro, MHD a další jiné.

Ubytování a stravování v ZŠ, MŠ, Střední školy, takže přezůvky.

Sebou bude potřeba: sportovní oblečení, spacák, karimatka, nějaký obnos peněz, batoh, kufr, sportovní obuv, hygienické potřeby, ručník, mýdlo (sprchový gel), cukle (přezůvky) věci nutné k 4-denímu pobytu v Praze.

Nebrat: Drahé a cené věci!!!

Odjezd z Prahy v neděli 21.4.2019  v 20:09 návrat ve večerních hodinách na vlakové Nádraží ve Svinově (+- 23:25)

Kdyby si někdo chtěl objednat turnajové trička tak dejte vědět, napíšu mail a domluvím Velikosti.

O turnaji vás ještě budeme blíže informovat.