Polanka cup výsledek

12.06.2016 20:46

Na letošním 22. ročníku Polanka cupu dopadli takto

Minižáci 4+1

na 11. místě z 20 mužstev. I když jsme kdysi měli asi 2x první místo, tak je to i tak skvělý výsledek, tyto kluky ještě teprve čekají zápasy, kdy to potáhnou jen oni a budou právem na bedně. :)

Mladší žáci

skončili na skvělém suprovém 5. místě z 18 mužstev, nikdy v historii jsme nebyli tak dobří, vždy jsme bojovali jen o předposlední a předpředposlední místa, takže super výsledek s vynikající tečkou na konci a to když se náš hráč Adam Miroš dostal do v tabulce střelců na první místo a to měl o dva zápasy méně, než 1 až 4. místa. Takže Adamovi Gratulujeme a přejeme hodně štěstí v dalších úspěcích a právem za nejlepšího střelce turnaje. Škoda, že jsme se nedostali trochu dále třeba až do finále, ale i tak je to super výkon, za který se nemůžeme stydět, co dokázal letos tento celý tým.

Starší žáci

skončili na posledním 14. místě, ze 14 mužstev. Ale zahráli jsme asi 3 vyrovnané utkání. V  posledním zápase jsme nechtěli nechat Holky Karviné prohrát, protože jsme gentlmeni, tak jsme prohráli i s tímto soupeřem o 1. gól. Což trochu zamrzí ale celý zápas jsme hráli jen v 5 lidech z důvodů zranění a jiných odchozích hráčů, ale na to, že jsme nehráli v sezóně žádnou soutěž, tak to nevypadalo vůbec špatně, všichni se snažili a za to jim patří velký dík, celý turnaj jsme si všichni užili. A díky taky patří Fotbalistům, kteří to celkem zvládli s námi hrát.

Děkujeme všem našim příznivcům, také fanouškům, rodičům, hráčům za celý pěkně strávený víkend když se počasí celkem vydařilo a všem gratulujeme za povedené výkony.

Trenéři Zbořil, Janečka, Dobosz a Maršálek