Nábor

22.01.2017 20:00

V pondělí 16.1 a úterý 17.1 jsme byli ve škole (předseda oddílu pan ING. Hudeček a trenéři Janečka a Dobosz) udělat takový házenkářský tělocvik, popovídali jsme si s Učiteli a promluvili jsme k dětem, které do házené nechodí, co vše děláme na tréninkách. Nehrajeme jenom házenou, ale děláme různé jiné hry. Hodně dětem se toto líbilo, že se nedělá jen jeden sport, ale více a někteří projevili zájem. Sice se ještě nikdo nepřišel podívat na trénink, ale kdo chce může dorazit. V tělocvíčnách se nám vystřídaly žáci prvního stupně od 1. - 5. ročníků. Z těchto tříd bylo sice hodně fotbalistů, badmintonistů, ale taky hokejisti. Mezi dětmi byla většina šikovní žáci, byli tam i ti méně šikovní, ale ti se to naučí a doženou ty šikovné, což nám nevadí, my bereme každého a jsme rádi, když ho něco nového naučíme. Jak jsme  říkali už ve škole, děláme Florbal, pokládanou, házenou, basketbal, volejbal, tenis, chodíme na bazén, atd. V létě jezdíme na tábor, kde je i spoustu vědomostních her a ne jen sportovních.

Děkujeme paní ředitelce a pani zástupkyni, že jsme mohli alespoň takto udělat náborovou hodinu v předmětu tělocviku a těšíme se na další spolupráci se školou, jak s paní ředitelkou a zástupkyni, tak s učiteli školy. Těšíme se, že někteří rodiče přivedou na naše tréninky aspoň nějaké děti. Děkujeme.

Ve fotogalerii můžete vidět několik fotek z tohoto náboru, který jsme si opravdu užili a byli jsme překvapeni kolik dětí by mělo zájem u nás v oddíle házené sportovat.