Muži hráli v Trnávce

08.10.2017 18:44

Dnes sehráli muži svůj další zápas, který hráli v Trnávce, opět dostali hodně branek a málo dali, tím pádem prohráli (39:12), a jsou bez bodů na posledním místě tabulky. Vzhledem k tomu, v jaké se jelo sestavě a vzhledem k tomu, že se hrálo s týmem, který nedávno hrál druhou ligu, dalo se očekávat, že prohrajeme a mohli jsme jen překvapit. Jenže v takové sestavě, kde chybí spojky a další hráči se zaučují, vyhrávat nemůžeme.

Jak se dařilo hráčům střelecky?

Nejlepším střelcem se stal opět Mário Dobosz, který vstřelil 5 branek, což je slušné na to, že se zaučuje jako spojka.

Dalším takovým střelcem se stal Martin Hrbáč, který dal 4 branky, taky vynikající spojka, ale čekalo se od něj více gólů.

Další střelec byl Stanislav Mikurda, ten dal 2 branky plus ještě jednu s přešlapem, což se u něj dá vždycky čekat a škoda, že nemohl dát více branek.

Poslední, který vstřelil ještě gól, byl Petr Honěk, dal jednu branku z pivota, jako pivot byl hodně hlídaný a tudíž mu nešlo tolik přihrávat, a tím pádem nemohl dát více gólů.

Další, který se zapojil do hry, byl Michal Janečka, kterého trápilo už od druhé minuty svalové zranění a tak se snažil častěji střídat, bohužel gól nedal, jelikož nevystřelil na branku.

Dnes katastrofálně zahrál Jan Gerlich, od kterého se čeká trochu více, i když hrál na spojce a většinou hraje jen na křídle, šlo vidět, že mu to na spojce vůbec nesvědčí, dělal hodně technických chyb, kdy nahrával soupeři do rukou, a tak by mohl v dalším zápase nastoupit na svém křídle, kde je zvyklý.

Dalším hráčem, který se dnešního zápasu zúčastnil, byl Jirka Horníček, který po delší absenci, kdy není dorostenecká kategorie, nastoupil ke svému druhému zápasu, v kterém mu to bohužel nešlo, není zvyklý na tak velký balon a proto mu vypadává častěji z rukou, a když bude chodit poctivě na tréninky, tak se to určitě zlepší a bude úspěšnější, a to i ve střelbě.

Dnes nám nepomohl ani brankář, Roman Štěpánek, na kterého šlo hodně střel ze šestimetrové vzdálenosti, hodně střel z trháků a obrana mu moc nepomáhala, to se potom gólmanovi špatně chytá. I když se hodně naštval, tak se snažil zápas dochytat a to i po domluvě od vedoucího, že se zápas musí dohrát a nemá za koho vystřídat.

Trenéry by potěšilo, kdyby více hráčů chodilo na trénink!!!

Děkují trenér Dobosz Mário a vedoucí Janečka Michal.