Mladší žáci v Trnávce

08.10.2017 19:03

Dnes sehráli další zápas i mladší žáci, kteří hráli v Trnávce.

Jak se jim vedlo?

V prvním poločase nám moc nefungovala hra na osobní obranu, kde jsme dostali za první půlku 5 gólů, a my v útoku dali jen 7, ale na špatném terénu, na mokrém hřišti to lépe nešlo. Jelikož brankář domácí Trnávky velice dobře chytal, my jsme se nemohli pořádně trefit. Na řadu přišli trháky, kde dnes náš brankář špatně házel, ale i tak jsme dali 5 gólů za jeden bod. V druhém poločase se naše hra už zlepšila a naši hráči nakonec vysoko vyhráli (9:23) a to i přesto, že opět v druhém poločase trefovali brankáře, který fakt skvěle chytal.

Jak na tom byli hráči střelecky?

Nejvíc gólů dal opět Ondra, který vstřelil pěkných 10 branek a v tabulce střelců je na prvním místě a vede již o 30 branek. Jeho výkon je kvalitní, střelba je suprová, jen nesmí tolik odmlouvat trenérovi, a taky by mohl přihrávat mladším hráčům.

Dalším střelcem, který dal 5 branek, se stal Tom, u něj už víme, že je osobností týmu, hraje i na svého bratra, nestřílí branky jen sám, a to se cení. Nemám, co bych mu vytknul.

Další hráč, který vstřelil 3 branky, byl Sebík, ten nehraje vůbec špatně, na to, že hraje hokej, zahrál pěkný zápas, měl by méně faulovat, více se snažit střílet a vůbec se toho nebát.

Další hráč, který dal 3 góly, je Bobo. Měl by být trochu zkušenější, koukat, kam má střílet, vůbec se toho nebát, ale nesmí to hrát přímo na brankáře, ale do volnějších míst. Na obraně mu někteří hráči sice utíkali, ale on si s tím dokázal poradit.

Dvě branky vstřelil Honzík, který má na obraně strach, že ublíží soupeři, ale to je házená a nesmí se toho bát. Na obraně se více snažit, v útoku více střílet, projít až na šestku, kličky umí, a střílet.

Dalším hráčem, který dnes bohužel nevstřelil gól, byl Peťa, kterému jsme napočítali asi 10 střel, kdyby to proměnil, byl by lepší než bratr, ale brankář mu to krásně dneska vychytával, držel se toho, kde má střílet, bohužel to dnes nešlo, ale příště určitě nějaký ten gól střelí.

Verča, která se taky dneska zúčastnila, bohužel nemohla dát gól, protože při trhácích jednou nechytla (kvůli přihrávce brankáře) a podruhé udělala špatně dribling, ale to nevadí, ještě má čas na to, aby se naučila lépe hrát, je moc šikovná a určitě jí to brzy půjde.

Vojtík je naším nejsprostějším hráčem (faul), po kterém byl rozhodčími vyloučen na dvě minuty, proto si nemohl vystřelit z trháku na brankáře. Jeho přístup na obraně se mi velice líbí, i když hraje tvrdě, ale takový je sport a házená tak má vypadat. V útoku nezahrál vůbec špatně, i když nedal gól, tak chyby nedělal.

Trenéry by potěšilo, kdyby většina hráčů chodila více na trénink, kde mohou nabírat zkušenosti (přihrávky a střelba).

Za výhru děkují trenér Mário Dobosz a vedoucí Michal Janečka.