Mladší žáci v Paskově

29.04.2017 13:32

Paskov - Klimkovice 18 : 43.
Do Paskova jsme jeli s povinnosti vyhrát. V pondělí je státní svátek, tak jsme jeli se sestavou jen tak tak bez střídání. Kdo mohl tak se zúčastnil. Jedna holka se neomluvila a dva talentovaní minici se omluvili (tatínek), ale doufal jsem, že je přesto tatínek doveze na zápas do Paskova. Škoda, sportovní život je velice krátký, a ubíhá velice rychle. Každý rodič si vychovává děti podle sebe, co je pro děti důležité, ale děti mají tři dny volna, tak by se určitě doučili, co mají. Ostatní bojovali a také si dobře zahráli, a bylo to poslední utkání v nafukovací hale. Bude se na stejném místě stavět sportovní hala. Jsem rád, že jsme tam zakončili vítězně, protože v této hale je obtížné pro hostující tým hrát, ale my to zvládli na jedničku. Děkuji dětem a i hodně diváků, kteří fandili našemu týmu. Napočítal jsem dnes převahu na naší straně, a vlastně jsme hráli na domácí půdě. Jen od nás tam bylo fandit 10 rodičů, a mají u mne palec nahoru. Moc děkuji dětem a rodičům.
K zápasu: déle nám trvalo, než jsme se rozkoukávali na tomto povrchu, ale po 10 minutách jsme začali hrát svojí rychlou házenou a soupeře začali přehrávat. Dnes se střídali v brance David a Dominik (1) s dobrým a špatným výkonem. Ještě musíme hodně zapracovat na jejím brankářském růstu, ale to je na nás trenérech, abychom je něco naučili. Dnes v Paskově byli vůdčí osobnosti Honza Hrabec (19) a Ondra Hron (14) a velmi dobře kombinovali hru. Honza závěr třemi profláknutými střelami si to trochu pokazil, a pro jeho zlepšení si pro příště bude dávat pozor.  Honza se musí věnovat na 100% v celém utkání. Ondra v utkání minul jen jednou, a to je super! Kdo mně dnes velice překvapil, byl minižák Sebík Varga (5)!!! Podotýkám, že tyhle góly dál jen v prvním poločase a v druhém chyběla trochu kondice, ale to se dá dotrénovat. Je na něm pěkné, že chce střílet a to je u házenkáře moc důležitá věc. Bravo Sebíku a budu rád, když ti i my v házené pomůžeme, abys byl o něco lepší jako hokejový brankář. Max (2) dnes dobrý výkon, při trhácích se však více dívat na brankáře. Ve F-M to byl lepší výkon, ale jsem rád, jak bojuješ a nevzdáváš se. Eliška (1) dnes zase dvorní nahrávačka spoluhráčům. Děkuji ti Eliško za obětavost pro tým.
Děkujeme moc hráčů za předvedený výkon a pro nás trenéry jste načali prodloužený víkend super zápasem. Zbořil, Janečka, Dobosz 
Další domácí zápas máme doma s Karvinou sobotu 6. 5. 2017 v 9:00 hod. na venkovním hřišti.