Mladší žáci v Paskově

04.10.2015 11:04

Mladší žáci zvítězili v Paskově 28 : 26, po velmi pěkném a dramatickém utkání !!!

Dnes bych chtěl v komentáři hledat klady a ne kritizovat, protože jsme hráli bez 4 hráčů základní sestavy a tito hráči dávají soupeřům 20 gólů a tak jsme museli změnit taktiku a to vyšlo do nejmenšího detailu. Jde vidět, že i ostatní hráči jdou výkonnostně nahoru a kdykoliv mohou nahradit nepřítomné hráče. Kluci a holky bojovali jak jen mohli a hráli pro kolektiv a za nepřítomné hráče. A tak se děti bojuje a hraje za oddíl Klimkovice, máte všichni u mě palec nahoru.

Eliška ZBOŘILOVÁ (10 gólů)
- tyhle góly jsme nutně potřebovali. Ubránila nejlepšího hráče Paskova, který raději šel střídat, protože se přes Elišku neprosadil. Dík Eliško.
Patrik VYLEŽÍK (8 góly) - jeho nejlepší výkon v jeho celé házenkářské kariéře. Patrik může hrát na jakémkoliv postu a pro tým hodně potřebný. Díky Patriku.
Jindřich MALÍK (4 góly) - také nejvíce gólů co kdy dal a hodně v útoku pomohl k vítězství. Myslím, že si to Jindra užil a ví, že tréninky mu pomáhají k tomu to výkonu. Dík Jindro.
Ondřej HRON (2 góly) - ještě stále je Ondra mini žák a odehrál celý zápas bez střídání a získal velkou zkušenost do budoucna a věřím, že tyto zápasy Ondru posunou v kariéře hodně nahoru. Dal důležitou sedmičku, bez které bychom měli problém zvítězit. Děkuji, Ondro.
Klára HRABOVSKÁ (2 góly)
- ta se v základní sestavě snad zabydlela nadobro a protože dobře brání, tak v útoku dokáže nádherně a rychle přihrávat neobsazené spojce. Klára pro tým hodně důležitá. Dík Kláro.
Vojtěch FIŽA (1 gól)
- pomohl týmu v obraně 0-6 a v útoku nehrál sobecky a přihrával lépe postavenému hráči. Bez kolektivního pojetí tvojí hry bychom, Vojto nevyhráli. Díky Vojto.
Kristýna HRABOVSKÁ (1 gól)
- ve hře také pomohla důležitým gólem a chyběl kousek a mohla ještě trhák proměnit. Kdykoliv potřebují vystřídat unavené hráče v pohodě je Kiki zastoupí a určitě ji to pomůže na turnaji mini žáků, kde její góly jsou potřebné na vítězství. Dík Kristýno.
Šimon PRUDKÝ
- ani jsem nevěděl, že po pár tréninku naskočí na tak důležitý zápas. Vůbec to nebylo špatné, ba naopak na jarní sezónu bude dávat góly z dálky, protože se nebojí a má ohromnou sílu. Pokut bude stále pokračovat v pravidelném tréninku jako doposud, nemám o něj pochyb, že se začne házenou bavit. Díky Šimone.
Naše poslední opora, bez kterého by to nešlo zvítězit byl brankář Matěj BRYCHLEC
- zase 8-10 skvělých zásahu, kdy nepustil míč za brankovou čáru, si zaslouží palec nahoru. Na misce vah mezi vítězství a prohrou je Matěj hodně potřebný pro vítězství. Dík Matěji.
Trenéři Vám všem moc děkují za, krásný strávený podvečer a dramatický boj a hlavně vítězný. Díky děti.
Zdeněk Zbořil, Michal Janečka, Mário Dobosz a Josef Miklaš.