Mladší žáci v Novém Jičíně

22.10.2017 18:55

Dnes sehráli mladší žáci (minižáci)  svůj další zápas v Novém Jičíně, bohužel utržili první prohru v této sezóně a to pouze o jediný gól (21:20). V pěkném nádherném utkání většina našich hráčů podala dobrý výkon (dnes nebudu hodnotit jednotlivce), jenže soupeř byl o jeden gól lepší a rozhodlo taky to, že jsme neměli svého brankáře jako vždycky, i když ten, kterého jsme měli, chytal skvěle. Až do větší poloviny druhé půle jsme vedli a soupeř s námi držel krok, poté jsme za kratší konec tahat my a soupeř vedl s náskokem jedné až dvou branek, asi minutu do konce byl stav vyrovnaný (20:20), v čase 19.36 nám soupeř dal gól, který už rozhodl, jenže my jsme začli sice pozdě, ale začli ještě aspoň chtít remízovat. Dařilo se nám pronikat, jenže soupeř udělal vždy nějaký faul na dvouminutový trest, tudíž v posledních 10 vteřinách museli na trestnou lavici 3 hráči soupeře, jenže my měli už jen 4 vteřiny na střelbu, kterou jsme sice zvládli, ale nakonec šla střela na ruce a my tím pádem prohráli.

Dnešní zápas musím opravdu všechny pochválit, výkon týmu se mi líbil, hlavně našich miniků, kteří hráli opravdu vynikající zápas. Děkuji všem za to, že se zúčastnili zápasu, těm, kteří hráli málo, se velice moc omlouvám, příště si určitě zahrají.

Děkuji moc za toho krásné utkání, soupeři gratuluji k výhře a nechápu, proč takový silný soupeř je až tak nízko v tabulce, hrál fakt skvěle.

Branky:

Hron 10 , Varga 4 , Bobo 0, Martiník T. 1, Martiník P. 4, Novák 1, Kaštovský 0, Dvorník 0, David 0, Himlarová 0.