Mladší žáci na přípravném turnaji v NJ skončili na 3.Místě

25.02.2018 22:14

Dneska sehráli mladší žáci (bez dvou hráčů všichni minici), přípravný turnaj v Novém Jičíně. A jak se jim dařilo? Skončili na skvělém třetím místě a měli mezi sebou vyhlášeného nejlepšího střelce trunaje (Ondřej Hron 29 gólů), na turnajích v zimní přípravě už jeho druhé takové ocenění (první v Karviné na Mezinárodním). Kluci hráli opravdu výborně, hlavně, Ondřej Hron, Tomáš Martiník a do toho jim v brance pomáhal Petr Martiník, který chytal opravdu výborně. Kdybytrenér neudělal na začátku turnaje chybu a věděl, že bude Péťa tak suprově chytat, tak by ho dal už od prvního zápasu do brány. Jenže to se ukázalo, jako dobrá volba až v druhé polovině druhého zápasu s Novým Jičínem, který jsme už prohrávali o 7 - 8 gólů a nakonec v tomto zápase jak kluci bojovali, tak nakonec prohráli o jeden jediný gól, kdyby ovšem byla remíza skončili bychom an turnaji druzí, tímto se klukům omlouvám. Všichni kluci hráli co uměli a většinu zápasů dělal Ondřej s Tomášem, ale ani ostatní kluci se neztratili. Skvěle hrál taky Jan Novák, kterému se docela pěkně dařilo střílet góly z křídla po uvolnění a neztratil se ani Sebastián Varga, který taky pomohl několika góly. Všem hráčům děkuji za účast na tomto turnaji a už se těším na Jarní odvetné utkání v naší skupině.

Jmenovitě se zúčastnili: Ondřej Hron, Tomáš Martiník, Petr Martiník, Jakub Martínek, Jan Novák, Sebastian Varga, Jakub Randa, Matěj Kudela, Lukáš Lednický a Vojtěch Himlar.

Zápasy: s Kopřivnicí prohra 19:10, s Novým Jičínem prohra 17:16, s Trnávnkou "B" Výhra 21:12 a s Trnávkou "A" výhra 20:10.

Všem děkuji za skvělou nedělní házenou, rodičům za odvoz, fanouškům za fandění a hlavně, všem za spolupráci. :)

Díky Váš trenér Janečka Michal