Mladší žáci domácí dva zápasy s FM "B" a s Trnávkou "A"

03.06.2018 21:56

Ve středu 30.5.2018 sehráli mladší žáci svůj předposlední domácí zápas s Frýdkem - Místkem. Doufal jsem, že navážeme na skvělé utkání z Frýdku - Místku, kde jsme o gól v poločase vedli a že tenhle zápas zvládneme i na domácím hřišti. Jenže už na začátku utkání nám chyběl střelec Ondra, a poté co Matyáš nechtěl chytat jsme šáhli do řad minižáků a šel chytat úplně nový brankář, který se to učí. Jenže jak byl nervózní a viděl kolem dokola hřiště plno diváků, tak se v brance bál i když vím, že v Minikách chytá skvěle a navíc, tak velká branka oproti té malé z miniků, šla hodně poznat. Ale nevadí, Peťa se naučí chytat a uvidíte ještě, jak bude vychytávat soupeřovy střelce. ;)

Dále bych k tomuhle zápasu chtěl říct, že děti se opravdu snažily a šlo to na nich vidět, všichni chtěli do hry, ale bohužel se může hrát jen v 6+1, takže jsem to prostřídal, aby si každý z hráčů zahrál. Prohráli jsme vysoko 19:42, ale pro mě je super, že si zahráli i ti nejmenší, kteří do tohoto týmu patří. A může se na mě zlobit kdokoliv, ale důležité je, že si děti pěkně zahrály.

Góly: Hron O. 6 (z toho góly ze  shot outu 0), David T. 3 (1), Martiník T. 2 , Novák J. 2 (2), Max 2, Macháček D. 2 (1), Martiník P. 1, Dvorník O. 1 (1).

V Sobotu 2.6.2018 to už ale byl jiný zápas a hrálo se s Trnávkou "A". Do brány nastoupil nový brankář, který se rozhodl, že bude chytat a taky mu to trochu šlo, ikdyž v záloze byla ještě Verča (musím podotknout, že taky chytala skvěle).

S Trnávkou to byl pěkný zápas a děti odčinily předchozí středeční prohru s FM, hráči dali do toho úplně vše a věděli, že to už je poslední zápas sezóny. Za skvělý výkon a bojovnost dostali po zápase kyselosladké pendreky (hady). Opravdu se v tomto zápase dařilo a i trháky jsme jeli už na dvojky u těch zkušenějších. Překvapilo mě, jak se nám dařilo a chytali jsme míče a dávali góly za dva, i soupeř jel na dva góly a držel se s námi krok. Jenže my mu stejně utekli a hodně rychle hnedka na začátku druhého poločasu. Zápas a celá sezóna skončila naším Vítězstvím 37:28 a my mohli oslavovat úspěch za 3. místo s pohárem a medailemi od Svazu. Náš hráč Ondřej Hron se stal nejlepším střelcem soutěže a to když nastřílel 158 branek a utekl tak soupeři o 20 gólů. Předseda Zdenda rozdal pro první tři nejlepší střelce našeho týmu malé odměny (poháry) a děti oslavovaly. 

Góly: Hron O. 9 (z toho góly ze Shot outu 2), Martiník P. 7 (2), David T. 5 (2), Max 5 (2),  Martiník M. 4 (1), Novák J. 3 (2), Martiník T. 2 (0), Martínek J.1 (0) a Himlar V. 1 (1).

Děkuji oběma brankářům (Verči a Davidovi), oba chytali pěkně. Akorát střídání se nepovedlo, ale to se naučíme.

Děkuji moc všem za krásné chvíli s Mladšími žáky, a věřím, že trenér Mário určitě naváže na některé již zavedené věci a bude s tímto novým týmem vyhrátvat. Děkuji moc za spolupráci v této sezóně. Trenér Janečka Michal, Vedoucí Dobosz Mário, Asisstenti Zbořil Zdeněk a trenér brankářů Maršálek Jaroslav.