Mladší opět vítězně

24.09.2018 16:18

V sobotu jsme odehráli další zápas v této sezóně, tentokrát proti Karviné B. Do zápasu jsme nastoupili po nečekaném ranním tréninku v podobě úklidu hřiště, a možná proto do něj hráči vletěli s takovou vervou.

Do osobní obrany jsme šli naplno. Dobře jsme bránili, občas sice jsme někoho neuhlídali, ale to už pak zasáhl brankář. Měli jsme minimum technických chyb a dařilo se nám střelecky. Dokázali jsme využít maximum z našeho nasazení a vystříleli jsme si náskok v poměru 16:4.
U shot-outů se opět ukázala naše největší slabina. Sice to byl jednoznačnější zápas, ale jednou se může stát, že bod z této disciplíny může rozhodnout zápas a my se na to musíme lépe připravit.

Druhý poločas začal zvolna, jelikož jsme začínali s náskokem 16:5. Hráli jsme si vlastní hru a postupně jsme svůj náskok navyšovali. V bráně předvedli skvělé zákroky, jak Verča, tak David. Všichni zahráli skvěle, i když od některých se očekával lepší výkon. Avšak, nic to nemění na tom, že jsme si s přehledem došli pro výhru 27:9.

Střelci: mksh.chf.cz/match_report.aspx?id=62910&cmpid=1606

Závěrem děkuji všem za předvedený výkon a přípravu hřiště na zápas, dále rodičům a fanouškům za skvělou podporu a rád bych vás všechny pozval na příští utkání, které proběhne v neděli 30. 9. od 11:45 na hřišti momentálně třetího týmu tabulky, týmu Sokol Trnávka „B“. Odjezd hráčů bude v 10:50 od Hrušky.

Váš trenér Dobosz Mário a vedoucí Janečka Michal.