Mladší jeli do NJ pouze v sedmi

17.10.2018 16:13

V neděli jsme sehráli další utkání, tentokrát v Novém Jičíně. Na zápas jsme odjeli pouze v sedmi hráčích, takže šlo očekávat, že to pro nás bude těžké.

Z důvodu tak nízkého počtu hráčů, bylo jasné, že se musíme šetřit, abychom ustáli celý zápas, avšak jsme věděli že během osobní obrany to bude velice těžké. Dalo se očekávat, že nebudeme postupem času stíhat, ale opak se stal pravdou. Dokázali jsme využívat rychlých protiútoků, chyb soupeře a vystříleli jsme si náskok 16:10.

Během shot-outů, se podařilo až na jednoho skórovat všem a brankář vychytal některé pokusy a tak jsme celkově poločas zakončili s vedením 17:10.

Druhý poločas už jsme si v klidu hráli vlastní hru. Nikam jsme se nehnali, zkoušeli jsme různé kombinace. Postupně jsme si v pohodové hře navyšovali náskok. Kluci do toho dali všechno, i přes pár chyb jsme se nezlomili, střelecky se prosadil každý a porazili jsme soupeře 31:15.

Střelci: www.mksh.chf.cz/match_report.aspx?id=63951&cmpid=1606

Děkuji všem zúčastněným, že i v takovém počtu zabojovali a uhráli tak skvělý výsledek a doufám že tuto sobotu na to navážeme stejně kvalitním zápasem, kde se utkáme proti momentálně prvnímu týmu tabulky, a to na domácím hřišti. Soupeřem bude SKP Frýdek-Místek „B“. Sraz hráčů, je tradičně už od 8:00 na hřišti. Zahájení utkání v 9:00 a samozřejmě jste všichni zváni. Nezapomeňte si sebou vzít plno síly, ať už do utkání a, nebo na povzbuzení našich hráčů.

Těšíme se na vás, vaši trenéři: Dobosz Mário a Janečka Michal