Mladší doma vítězně

08.10.2018 16:12

V sobotu jsme odehráli další utkání této sezóny, na domácím hřišti. Tentokrát náš tým přivítal družstvo KH Kopřivnice.

První poločas byl opět vyrovnaný, Chvíli jsme vedli, chvíli prohrávali, hrálo se ze strany na stranu. Hodně nás podržela obrana, která se opravdu vydařila, ale bohužel byl v tomto poločase brankář minimální. Koncem poločasu jsme proto zabrali v útoku a udrželi jsme si do shot-outů náskok 10:9.

Během shot-outů se nám opět zadařilo, a tak našich šest střelců dokázalo přidat jeden bod do skórovací listiny a tím jsme zakončili poločas za stavu 11:9.

Začátkem druhého poločasu jsme si vytvořili větší náskok, který jsme si hlídali až do konce. Hráli jsme si svoje, kombinovali jsme a hráli jsme týmově. V obraně jsme bránili tvrdě a bez trestně, díky čemuž se nám náskok dařilo navyšovat, také brankáři skvěle odchytali tento poločas a pomohli tak s výsledkem 27:19 dokráčet k dalšímu vítězství v této sezóně.

Střelci: www.mksh.chf.cz/match_report.aspx?id=63475&cmpid=1606

Závěrem děkuji všem rodičů, členům rodiny a fanouškům za skvělou podporu při utkání, hráčům za předvedený výkon a všem funkcionářům, hráčům a paní Martiníkové, za pomoc s přípravou hřiště na zápas.

Rádi Vás také tímto pozíváme na příští zápas do Nového Jičína, kde hrajeme v neděli 14. 10. v 10:15. Odjezd hráčů bude v 9:00 od Hrušky.

Vaši trenéři Dobosz Mário a Janečka Michal