Mladší doma vítězně, ale venku nestačili na Třinec

05.11.2018 13:54

V sobotu 27. 10. jsme doma hostili tým z Krmelína. Po velice vydařeném prvním utkání, jsme do odvety vyrazili optimisticky, s cílem opět uspět a udržet si prvenství v tabulce.

Do zápasu jsme vešli opatrně, ale zodpovědně. Postupně jsme si vytvářeli náskok, mohli jsme zkoušet nové kombinace a s přehledem si dojít pro další vítězství. V tomto zápase si poprvé vyzkoušeli shot-outy oba brankáři a také ve hře jim to šlo a oba měli výborné zákroky. Po prvním poločase jsme drželi náskok 15:8 a ve druhém jsme ho navýšili na konečných 26:16 a udrželi jsme si tím prvenství v tabulce.

Střelci: www.mksh.chf.cz/match_report.aspx?id=64361

V neděli 4. 11. jsme jeli na zápas do Třince. Doma při prvním zápase jsme těsně vyhráli 11:7 a věděli jsme, že to nebudeme mít u nich lehké.

Už od začátku Třinec nastoupil agresivně. Při osobní obraně měli nacvičenou hru, kterou jsme nebyli schopni uhlídat. Nepřebírali jsme si hráče, ale taky ve střelbě jsme si nepočínali 2x nejlépe. Pár nastřelených tyček a 2 neproměněné sedmičky zapříčinilo ztrátu před shot-outy 6:8. Bohužel ani v shot-outech se nám nedařilo, a tak jsme poločas zakončili se ztrátou 6:9.

Do druhého poločasu jsme šli s tím, že musíme zabojovat. Šli jsme do toho naplno. Měli jsme i více střeleckých příležitostí, jenže nás trápila razance a zaměření střely. Také další neproměněný sedmimetrový hod a chvílemi jsme už ztráceli na soupeře už 6 branek, ale nevzdali jsme se a nakonec jsme prohráli „jen“ 16:13. Sice jsme celý zápas tahali za kratší konec, ale bojovnost celého týmu ukázala, že jsme na ně měli jen jsme měli menší smůlu kterou jsme si snad do konce sezóny už vysbírali.

Střelci: www.mksh.chf.cz/match_report.aspx?id=64715&cmpid=1606

Děkuji fanouškům, a rodičům za povzbuzování jak při domácím utkání, tak utkání v Třinci. Týmu děkuji za bojovnost v obou utkáních, i když se v jednom nedařilo, ale nemají se za co stydět. Závěrem vás pozívám na poslední utkání v podzimní části. Odehraje se v sobotu 10.11. v 15:00 v hale v Karviné. Odjezd všech hráčů (mladších i starších žáků) ve 12:00 od Hrušky. A přijeďte nás povzbudit, neboť to budeme potřebovat, protože Karviná doma ještě neztratila ani bod.

Vaši trenéři Dobosz Mário a Janečka Michal