Minici v Hlučíně na předposledním Turnaji

21.05.2016 21:38

Dneska jsme odehráli předposlední turnaj před koncem sezóny a před Polanka Cupem 2016. Jeli jsme v trochu jiné sestavě do Hlučína, kde si všichni zahráli.

První zápas jsme hráli s Krmelínem, který hrál skvělé utkání a nedovolil nám moc branek. Ikdyž jsme vyhráli 15:13 tedy o dva góly, tak jsme celé utkání vedli, ale to je tak vždycky v prvním utkání se rozehráváme a pak už jsme rozehrání a jde nám to. S chutí si všichni zastříleli a docela jim to šlo v celém turnaji. 

Branky: Dominik 2, Honzík 1, Peťa 4, Tom 7 a Bobo 1.

Druhý zápas se hrál s Frýdkem - Místkem, první poločas byl vyrovnaný asi první 2 minuty, pak už jsme na soupeře nestačili a Ten nám sázel jeden gól za druhým, prohra 20:6. První poločas jsme dali 4 góly a druhý poločas jsme dali "jen" 2, vychytal nás soupeřův brankář, který chytal opravdu famózně a my jej nechávali vyniknout ještě tím, že jsme stříleli do něj. Co se nám povedlo, byly kličky, které kluci trénují a už používají i v zápase, konečně!!!

Branky: Honzík 2, Peťa 2, Tom 2 a Bobo 1.

Třetí zápas jsme hráli s Karvinou a jak jsem viděl jejich předchozí zápasy, tak jsem si říkal, že to bude vyrovnané. Karviné jsme utekli už na začátku a ta pořád jen dotahovala a my si drželi náskok, jednoho, dvou a nebo tří gólů. Na konci jsme slavili vítězství 15:11. V tomto utkání  se nám rozstřílel Bobo a pochopil, že v házené si může dát více gólů než ve fotbale a těšilo ho to, že mohl pomoct týmu a ukázat se před Karvinskými trenéry, takže bobo díky moc. Dokonce říkal, že to je lepší než fotbal, že ho to baví a že by chtěl jednou něco dokázat, tak jen tak dál, jednou budeš dobrý Bobo.

Branky: Dominik 3, Tom 4 a Bobo 8.

Děkuji moc všem hráčům, kteří se zůčastnili turnaje a hlavně brankáři Davidovi, který zachytal taky super turnaj, díky Davide. Moc si vážím toho, že opravdu chcete reprezentovat naše město a vyhrávat. Ještě jedna věcička kluci, více chodit na trénink někteří a když není třeba den tréninku tak se domluvit s kámošem a jít si zaházet jen tak. Díky moc Trenéři Janečka, Zbořil, Dobosz.