Minici v Bohumíně 3. místo

23.10.2016 19:05

Dnes jsme vyrazili na další turnaj minižáků do Bohumínského sportovního centra Bospor, kde jsme byli poprvé v Historii. V nádherné sportovní hale pro všechny sporty, kde byly vedle sebe pod jednou střechou házenkářské hřiště, hřiště s úmělou trávou na fotbálek (rozměry taky házenkářského hřiště) a tenisový kurt jsme se všichni vyblbli až moc. A jelikož jsme dělali různé věci jako zkoumali překážky, které pro nás připravili pořadatelé, tak se nám dařilo i v zápasech (byli jsme dobře roztrénování a rozcvičení) a tak jsme v zápase nespali, jako vždycky na začátku. Strašně moc bychom si taky přáli takovou skvělou halu, jako byla ta v Bohumíně.

K Zápasům bych chtěl říct, že si všichni dosti zahráli. V dnešních zápasech nás velice dobře držel náš brankář a i díky němu jsme prohráli jen jeden zápas. Takže mu patří obrovský dík a věřím Brankáři, že brzy to bude ještě lepší, protože jde na tobě vidět pokrok, jak jsi se oproti minulým létům výrazně zlepšil. Tak jen tak dál a neusnout na vavřínech a dále makat na trénincích.

Jak jsme vlastně hráli?

První zápas jsme hráli s Krmelínem, z tohoto zápasu jsem měl strach, protože jak hráli (Krmelín) na našem turnaji, který skoro vyhráli a jak jsme byli v Novém Jičíně, tak tam taky hráli velice úspěšně a s přehledem. Jenže dneska to byl úplně jiný Krmelín, stejni hráči, ale nějak jim to proti nám nešlo a my dneska zahráli fantastický první zápas, kdy jsme bránili a útočili, jako by to byl náš poslední turnaj za miniky a šli bychom do mladších žáků. Jenže tomu tak není a ještě příští rok budeme hrát v téhlé sestavě, proto budou naše zápasy v příštím roce opravdu výborné a budeme s přehledem vyhrávat tak, jako dneska s Krmelínem (17:11) a ještě více.

Mezi střelce zápasu se zapsali: Tom 5, Peťa 5, Honzík 4, Sebík 3.

Druhé utkání jsem hráli s Třincem, kde jsme se dozvěděli výsledek, že jsme vyhráli, ale po prozkoumání zápisů se zjistilo, že zapisovatel udělal chybu ve výsledku a tento zápas jsme prohráli my. Třinec nás porazil i minulý týden a tak jsme mu měli co vracet, ale stejně jsme tento zápas prohráli 21:16, jelikož se skóre neotáčelo a vůbec tam nebylo, tak jsme výsledek oproti minulému týdnu ani nevěděli (což je dobře, tak by to mělo být). Minulý týden jsme prohráli s těmi samými hráči (18:12). Takže oproti minulému týdnu jsme se trochu zlepšili dali o 4 góly více, ale taky jsme dnes dostali o 3 více. :D Ale už se dneska dalo na to koukat, minule moc ne.

Střelci zápasu byli: Sebík 6, Tom 5, Peťa 3, Honzík 1 a mezi střelci dneska už ve třetím jeho turnaji Vojta, který za svoji snahu dal 1 gól a ještě škoda, že netrefil sedmičku. :( 

Třetí zápas jsme hráli s  Porubou, kterou jsem letos ještě neviděl hrát a jejich tým je teď úplně nový, takže jsem se bál, že prohrajeme i tento zápas.  Kluci bojovali statečně a nenechali holky z Poruby vyhrát. Takže jsme vyhráli tento zápas my o jeden gól 18:17 a po tomto zápase jsme se dostali na druhé místo v tabulce základní skupiny. Byl to opravdu skvělý zápas, se šťastným koncem pro nás. Po zápase se někteří hráči dokonce radovali, jako by jsme vyhráli mistry světa. :D V Tomto zápase nás opravdu svělými zákroky držel brankář. A proto jsme taky hráli o celkové třetí místo turnaje.

Mezi střelci zápasu byli: Tom 10, Sebík 4, Peťa 3, Honzík 1.

Zápas o 3. Místo jsme začali rychlou hrou, kdy jsme pomalu přidávali góly a udržovali si náskok před soupeřem. V Tomto zápase nám opět pomáhal skvělý gólman v brance, který nám dnešní turnaj (všechny zápasy) hodně pomohl. Ale všichni si dneska hodně pomáhali a proto jsme tento zápas vyhráli 16:7 a skončili jsme tak na pěkném třetím místě Turnaje.

Střelci zápasu byli: Tom 6, Peťa 5, Sebík 3, Honzík 1 a Vojta 1.

Dneska si kluci (Tom, Petr a Honzík) dělali na hřišti se soupeřy v některých chvílích co chtěli a neztratili se ani  ( Sebík a Nikola), kteří taky nehráli špatně. Jen Nikola nedal gól a Sebík se potřebuje více trefovat do branky. Dnes bych chtěl však nejvíce pochválit (Vojtu), který je u nás něco málo přes měsíc a už umí hodně věcí, které by už měli všichni ostatní kluci umět, dokonce některé věci umí lépe, než někteří jiní hráči a proto je třeba, aby chodili častěji všichni na trénink i ti, kteří chodí jen před turnajem. Věřím klukům, že mají ještě na víc a příští turnaj už snad opět vyhrajeme.

Děkuji za pěkné nedělní dopoledne s příjemnými lidmi, atmosférou, fanoušky a výhrami.

Trenér Janečka.