Minici předposlední turnaj před Vánocemi

15.11.2015 16:59

Dneska minici 4+1 odehráli svůj předposlední turnaj před Vánoční pauzou v Novém Jičíně. Turnaj jsme opět zvládli s jednou výhrou, jednou remízou a jednou prohrou.

Na úvod jsme hráli s domácím TJ Novým Jičínem a mysleli jsme si, že vyhrajeme, ale nakonec jsme byli rádi alespoň za remízu. Hodně přihrávek soupeři na ruce do rychlých protiútoku, špatná střelba na bránu, kdy jsme stále trefovali soupeřova brankáře a nebo stříleli úplně vedle. Rozhodčí byl taky proti nám, protože hodně připiskával domácím, ale nakonec jsme aspoň tento vyrovnaný a nepovedený zápas remizovali 15:15 (6:6). Máme na víc, ale je třeba pořádně trénovat a nebát se soupeře.

Branky: Ondra 7, Kiki 5, Peťa 2, Honzík 1.

Druhý zápas jsme hráli se silným týmem HCB Karviná "C". Měli jsme jim co vracet z minulého turnaje z Kopřivnice, kdy jsme prohráli hodně vysoko, ale tentokrát Ti stejní hráči jak naši tak soupeřovi, byli v jiné hale, dělali něco jiného a tím bylo utkání i vyrovnanější. Trenér Mário vymyslel lepší taktiku než minule trenér Michal, takže jsme hráli celkem lepší utkání a prohráli jen o 5 gólů 13:18 (5:9) dokonce jsme nemuseli ani hrát v 5 hráčích jako minule. Na tento zápas už jsme byli rozehraní z prvního zápasu a zlepšili se všichni. Podotknout, že na domácím hřišti, kdy moc raději soupeř nepadal jsme ho porazili my.

Branky: Ondra 8, Kiki 4, Honzík 1.

Třetí zápas jsme hráli s jasně slabým soupeřem ze Sokola Hrabůvka "A" a jen jsme počítali, o kolik gólů vyhrajeme. A když už byl ten poslední zápas tak jsme konečně plnili pokyny trenérů a hlavně zlepšili střelbu, která nás v prvním a chvíli i v druhém zápase trápila. Ale Hrabůvka byla hodně slabá a tak skoro celé utkání hrála o hráče navíc (v 5). My jsme zahráli výborný zápas a tak jsme opět odjeli alespoň s jednou výhrou domů 26:7 (15:3).

Branky: Tom 8, Peťa 6, Kiki 6, Ondra 4, Honzík 2.

Jde vidět, že všichni hráči se konečně rozstříleli a začli dávat důležité góly, hlavně proti těm silnějším soupeřům, je to super. Jen tak dál kluci.

V celém turnaji nám kryl záda Honza v brance a i když dělal nějaké chybičky tak zachytal slušně celý turnaj a děkuji mu. Děkuji také za odvoz a fandění fanušků, kteří nám hodně fandili. Kdo víte o někom, kdo by chtěl hrát házenou a třeba se stydí, tak ho klidně dověďte, ať ho můžeme připravit na další sezóny a zápasy.

Děkujeme za pěkné a bojovné nedělní dopoledne trenéři Janečka a Dobosz.