Minici Poslední turnaj

05.06.2016 19:09

Dneska jsme sehráli poslední turnaj miniků v sezóně a už nás čekají jen polanka cup 2016 (11.6)  a Sokolské Přebory republiky 2016 (18.6).

Jak se nám dneska dařilo? Až na tu organizaci turnaje to bylo celkem dobré, všichni hráči se snažili udělat maximum.

První zápas jsme hráli s Karvinou "C" Sce jsme prohráli, ale byl to opravdu vyrovnaný zápas kdy nám soupeř utekl až v závěru. Výborně zahráli Tom s Peťou a Ondra. I když dal nejvíce gólů Ondra (11), tak opravdu zahráli i kluci fajn zápas. Dalším Střelcem byl Peťa (1) a Honza (1). Kluci se snažili bránit co jen mohli  ikdyž nebyli rozcvičeni, tak s karvinou když jsme prohráli (16:13)  SUPER výsledek, Děkuji za výkon.   

Druhý zápas jsme hráli s Kopřivnicí "A" v Tomto zápase jsme stále vedli a zvyšovali náskok nad soupeřem, ikdyž někdy trochu soupeř náš náskok ztenčil, dokázali jsme mu zase odskočit a vyhrát v tomto zápase, kde si dal každý gól i Bobo, který si zachytal v bráně  a chytal výborně.

O góly se rozdělili: Ondra 8, David 4, Peťa 4, Tomáš 5, Max 1, Honza 1.

Jelikož bylo málo soupeřů a kluci si chtěli zahrát ještě jeden zápas, tak jsme si zahráli mimo soutěž s Karvinou "D", v tomto zápase jsme remizovali, ale to už nám nevadilo. Uhráli jsme slušný výsledek a skóre se přesouvalo z jedné strany na druhou, chvíli jsme vedli, chvíli prohrávali a tak byla remíza na závěr sezóny optimální.

Branky se počítaly už jen na lavičce, ale i tak máme kdo dal kolik gólů: Ondra 10, David 1, Peťa 1, Tomáš 4, Max 1. Opět chvíli chytal i Honza, takže nedal sice žádný gól, ale zachytal suprově. Všechny chválím v tomto zápase, odvedli jste kus práce a tři utkání po sobě kdyby nebyla, mohli jsme vyhrát.

Děkuji všem, kteří se dneska dopoledne zúčastnili turnaje a zpříjemnili mi tak nedělní dopoledne a celý zbytek víkendu. Všichni se snažili, a nejvíce Peťa s Tomem. Fotky a Videa najdete ve fotogalerii v Rajčeti.

PS: Uvidíme se na Polanka cupu a na Přeborech, na přeborech bychom mohli vybojovat první místo a mít nejlepšího střelce, tak doufám, že v plné sestavě. Díky moc za účast.

Děkuji moc, trenér Janečka