Minici odehráli turnaj v Karviné

09.04.2016 22:56

Dneska v sobotu 9.4.2016 sehráli minici další turnaj 4+1 v Karviné pořádaný Sokolem Karviná (holky), proti Těm jsme sice nehráli, ale brzy zase budeme proti nim hrát.

První zápas jsme hráli s Polankou, kterou jsme porazili 18:14 když poločas byl "jen" 6:6, ale v tomto zápase jsme se pomalu rozehrávali. I když jsme měli balony na rozcvičku, tak jsme se moc nerozcvičili. Nehráli jsme špatně, ale hráli jsme celkem vyrovnané utkání stejně jako pak další dvě. Do hry se zapojili všichni hráči, kteří na tomto turnaji byli. A kdo dával góly?

Nejvíce v zápase s Polankou dali gólů: Tomáš 9, Ondřej 6 a po jednom gólu dali Filip, Max a Honzík, Ještě byli Petr a Nikola, kteří se sice netrefili, ale zahráli výborně v těchto zápasech a raději přihrávali Tomášovi a Ondrovi na góly.

Druhý zápas jsme hráli se silnějším soupeřem Opavou 23:19, ale utkání bylo opět vyrovnané až do konce, poločas 13:11. Opava přijela jen se 4 hráči a na začátku zápasu se nás ptala, jestli si může půjčit hráče do brány, což jsem nechtěl, aby naši hráči nejmenší byli v bráně, tak jsem řekl, že nemám kdo by tam šel ať se zeptá hráčů karviné a tak jim šel chytat hráč z Karviné. A Opava nám dělala celkem problémy hlavně na středu hřiště, kde byla šikovná holka, která udělala tři kroky klepla si a tři kroky, nedala se udržet a všichni s ní měli problém a byla na naší šestce a sázela jeden gól za druhým. Opět si všichni hráči zahráli a snažili se bránit. A kdo střílel tak vysoký počet gólů a podílel se na výhře?

Góly dali: Ondřej 15, Honzík 3, Tomáš 3 a Petr 2 .

Třetí a poslední zápas jsme hráli s HCB Karviná, který jsme taky vyhráli 17:14 tím pádem jsme završili vítězný hatrick  Poločas byl 11:10 pro nás. Soupeř se po přestávce nemohl trefit do brány, zkrátka obrana dneska fungovala až na malé vyjímky pořád dobře a když už něco prošlo, tak to stihl ještě zachránit ten, co byl zrovna v bráně jako brankář (chytalo více hráčů v turnaji), opět si všichni zahráli, ale musím pochválit hlavně všechny nováčky, kteří v tomto zápase taky poctivě a přesně bránili a nedovolili soupeři hodit na bránu. Navíc, chvíli po poločase jsem musel stáhnout Ondru ze hry, jinak by to asi dopadlo špatně, on ví proč, ale i tak jsme náskok nejen udrželi, ale když bylo potřeba vždycky jsme střelili gól a dokázali ještě utéct soupeři. A kdo že dal vlastně góly?

Góly: Ondřej 9, Max 4, Tomáš 3 a Honzík 1.

Pochvala za bojovnost patří všem.

Ondřej, více se ještě probít, nepřestávat bojovat a netrucovat.

Tomáš, podal kvalitní výkon, ale může hrát ještě lépe a zlepší se, věřím tomu. Patří mezi talenty, ale chce to ještě více zapracovat na trénincích.

Peťa, Nebyl špatný v bráně, snažil se a v útoku taky nebyl tak sobecký, připravoval díry a přihrávky na góly. Taky patří mezi talenty, ale chce to ještě více zapracovat na trénincích.

Honzík, super výkon, jde vidět, že se zlepšuje zápas od zápasu, jen nesmí přestat chodit na tréninky a ještě více makat. Patří mezi talenty, ale ještě více zapracovat na trénincích.

Maxmilián, neboj se, bude z tebe šikovný a dobrý hráč, hlavně v obraně.

Filip, už dal i gól, ale nesmí se bát ani v obraně, ani v útoku, jde vidět, pokrok oproti tréninkům.

Nikola, neboj se, brzy se určitě dočkáš nějakého gólu, jinak super výkon a máš ještě čas, jsi mladý kluk, tvé dny v minižácích  teprve příjdou.

Chodit dále a pravidelně na tréninky, abychom mohli všichni opět něco natrénovat, hlavně střelbu do brány, ale mimo brankáře.

Děkuji všem, kteří si stoupli do brány, někteří pochopili, co se po nich chce a začli dělat co měli.

Taky bych chtěl poděkovat fanouškům, kteří jezdí s námi na zápasy a za odvoz.

Je dobře, že jste hráli takto výborné, vyrovnané a kvalitní utkání a že jsou střelci všichni, byly to výborné zápasy a děkuji za krásné i když propršené sobotní dopoledne.

Na další turnaj miniků jedeme opět do Karviné za 14 dní, ale tentokrát ho bude pořádat HCB Karviná.

Díky moc a na další spolupráci se těší trenér  Michal Janečka.