Minici dnes v Kopřivnici třetí místo

23.04.2017 21:12

Dnes, 23. 4.,  dopoledne sehráli naši minici další turnaj v Kopřivnici, kde skončili na krásném třetím místě.

Jak si vedli?

První zápas hráli s Kopřivnicí "A", která na začátku zápasu vedla, jenže naši minici bojovali statečně a už o poločase vedli. Vzhledem k tomu, že jsme vedli už o hodně branek, tak jsme museli hrát pouze ve třech hráčích podle pravidel. Ale zápas jsme zvládli dohrát úplně v pohodě, skončil vysokou výhrou - 24:13. V tomto zápase si zahráli všichni kluci, někteří předvedli skvělý výkon, jiní jakoby opět spali, balon jim padal z rukou, ale snažili se. Po tomto zápase nás čekal velmi silný soupeř a proto jsme šetřili naše opory týmu.

Branky: Tom 10, Honzík 7, Peťa 6, Sebastian 1

V druhém zápase jsme hráli s výbornými sokolkami z Karviné, kde máme podezření, že hrály starší holky. Naši kluci bojovali velmi statečně, ale na vítězství to bohužel nestačilo, a kluci prohráli 13:21. V tomto zápase se ukázala velká síla soupeřova týmu, kdy měl obě čtveřice hráček vyrovnané, oproti našemu týmu, kde někteří se to teprve učí. Kluci zahráli zápas v téměř základní sestavě, ti mladší a menší si zahráli až ke konci zápasu, nějakých pět minut.

Branky: Tom 4, Honzík 2, Peťa 5, Sebastian 2

Po tomto zápase následovaly dovednostní soutěže, kde se dělal kotoul, přeskok přes překážku, oběhnutí kolem kuželu, dále pak skákání do kruhu, podlízání překážky a na konci sprint přes celou halu, kde na konci čekala odměna v podobě bonbonů. Poté následoval další zápas o konečné umístění ve skupině s Ostravou-Hrabůvkou.

Třetí zápas jsme hráli s Hrabůvkou, za kterou hrají převážně holky, a už během turnaje jsme si říkali, že bychom mohli skončit v základní skupině na krásném druhém místě, a tím pádem bychom hráli o konečné třetí až čtvrté místo. V zápase se nám velice dařilo, vyhráli jsme ho 22:13, opět jsme hráli zápas ve třech, kde v jedné chvíli hráli pouze tři nejmenší, kteří taky střelili gól. Všichni se snažili, a ti, co spali, už byli probuzeni po dovednostních soutěžích.

Branky: Tom 4, Honzík 7, Peťa 5, Sebastian 4, Vojtíšek 2

Poté jsme hráli zápas o umístění o konečné třetí až čtvrté místo, jelikož jsme hráli s Kopřivnicí "B", tak jsme zápas vyhráli 21:13 a skončili jsme na bronzovém stupínku my. Kluci se velice snažili, hráli konečně na ty lepší branky a už o poločase vedli o osm gólů. Takže jsme opět hráli ve třech a všichni si zahráli. Po dlouhé době se nám podařilo porazit oba kopřivnické týmy, se kterýma jsme kdysi prohrávali, ale jde vidět, že trénování v tělocvičnách ZŠ nám velice svědčí a kluci se naučí více, je třeba chodit ještě víc na tréninky, aby to bylo úplně dokonalé a porazili jsme i Karvinou.

Branky: Tom 6, Honzík 5, Peťa 8, Sebastian 2

Děkuji za odvoz dětí na turnaj do Kopřivnice, děkuji taky našim fanouškům, kteří se na nás přijeli podívat a taky kolegovi na střídačce.

Trenér Janečka, vedoucí Dobosz