Minici 4+1 v Opavě

04.10.2015 18:52

Dneska jsme hráli další turnaj Miniku 4+1 v Opavě.

Vyhráli jsme všechny tři utkání ze tří, myslel jsem, že to budou velice těžká utkání, ale až na místě jsme viděli, že utkání budou poměrně lehká.

A tak jsme s Trenérem Máriem čekali na to jestli se trefí všichni v týmu v každém zápase a kromě brankáře se to povedlo a za to patří velké díky Ondrovi a Kikině, kteří se snažili dobře přihrávat a jen nesoličkovali. Všichni dali nějaký ten gól, což je super a některým to aspoň pomohlo a viděli, že to jde dát nějakou branku.

Dneska hráli všichni jako tým a tak si nahrávali, stříleli, dávali důležité góly. Všechny bych chtěl moc pochválit, ale neusnout na vavřínech a pokračovat v tom, co se začlo a co nám šlo (dále chodit na tréninky a něco se přiučíme). A kdybych neudělal v posledním zápase chybu, kdy "hrála trenérka" od soupeře a odstrkovala nám hráče a ještě říkala našemu gólmanovi, aby pustil jejím hráčům některým góly, tak bychom možná dostali jen tak dva, možná tři góly.

Jak jsme si teda vedli?

První zápas jsme hráli s KRMELÍNEM, to jsou dycky boje a v prvním poločase jsme hodně bojovali a soupeř se držel asi 2 minuty, ale ve druhém jako by soupeř odpadl a výsledek vyzněl jasně pro nás. Výhra s kterou se počítalo už než jsme jeli na turnaj. Vyhráli jsme 18:5 (12:3).

Góly: Ondra 5, Kiki 6, Honzík 1, Peťa 2, Tomáš 4.

Druhý zápas byl proti HCB KARVINÁ, to jsme sice před turnajem nepočítali s výhrou, ale když jsme soupeře viděli v zápase před tím, než jsme s ním hráli, tak jsme si řekli, že výhra musí být naše. A tak si opět všichni s chutí zastříleli a dali si góly. Tento zápas vyzněl opět jasně pro nás a vyhráli jsme ho 31:2 (17:1).

Góly: Ondra 7, Kiki 8, Honzík 2, Peťa 8, Tomáš 6.

Třetí a poslední zápas jsme hráli s HRABŮVKOU a díky mé chybě, kdy jsem dovolil, aby trenérka pomohla svému týmu jsme sice vyhráli, ale mohlo být vítězství ještě vyšší. Výhra 28:6 (13:1) i tak stačila. Ze začátku jsme se sice nemohli asi minutu nebo dvě prosadit, ale pak jsme se rozjeli. V pravidlech sice je, že tým, který vyhrává o více jak 5 gólů má hrát o hráče méně (což jsme hráli), ale i tak jsme byli moc dobří a to hlavně díky Péťovi, Honzíkovi a Tomovi, kteří hráli výborně a skorocelý zápas.

Góly: Ondra 5, Kiki 2, Honzík 6, Peťa 6, Tomáš 9.

Jen chci říct, že Kiki si zahrála i jeden zápas za Hrabůvku, za kterou dala 4 branky a nebýt dvou střel do prostřed branky, tak mohla dát více gólů. I tak ale Hrabůvka podlehla soupeři ze sokola Karviná.

Všem hráčům, hlavně těm nejmenším gratuluji k brankám, které dali, chci taky poděkovat Davidovi, který zachytal famózně a děkuji taky skvělým fanouškům, kteří si udělali čas a strávili odpoledne s námi a dobře fandili. Zítra je bazén tak se určitě uvidíme + možná překvapení pro Miniky.

Děkujeme moc.

Trenéři: Dobosz Mário a Janečka Michal.