Memoriál Radka „HROCHA“ Babince

27.08.2018 00:00

V neděli 26. 8. mladší žáci reprezentovali náš oddíl na přípravném turnaji, v Trnávce. Hrálo se za nepříznivého počasí, a tak ne všichni naši mohli jet, ale i tak jsme reprezentovali důstojně.

 

V prvním utkání jsme hráli proti Trnávce „B“. Téměř po celou dobu to byl vyrovnaný zápas. Ani jednomu týmu se dlouho nedařilo s mokrým míčem vstřelit gól, a tak byl stav dlouho 0:0, ale postupem času si začali hráči zvykat a podařilo se nám uhrát vítězství 7:5.

Střelci: David – 4 branky, Martiník T. – 2 branky a Martínek – 1 branka.

 

Hned ve druhém utkání jsme se utkali s největším adeptem na prvenství, a to s Frýdkem Místkem „A“. Už od začátku jsme tahali za kratší konec, neboť jsme to brali jako přípravu a chtěli jsme si to užít, a ne jako soupeř, který na nás zkoušel jeden signál za druhým. Přesto jsme se nevzdávali, a myslím si, že výsledek 5:11 není tak špatný na to, jak soupeř hrál.

Střelci: Martiník P. – 3 branky a David – 2 branky.

 

Další zápas jsme se utkali s Frýdkem Místkem „B“. Hráli jsme aktivně a během poločasu jsme si udělali náskok. Během druhého poločasu jsme mohli náskok zvětšit, ale je potřeba, aby někteří hráči na sobě zamakali, protože nedokázali využít svých šancí, a tak se na nás soupeř začal dotahovat. Avšak naštěstí se nám podařilo náskok udržet a vyhráli jsme 12:9.

Střelci: Martiník T. – 4 branky, Martínek – 3 branky, David – 2 branky, Martiník P. – 2 branky a Martinková – 1 branka.

 

V posledním utkání proti Trnávce „A“, bylo utkání o druhé místo v turnaji. Začátek byl vyrovnaný, jenže postupně naši hráči začali dělat chyby a tím někteří přestávali hrát, až to nakonec vzdali skoro úplně. Soupeř si tak s přehledem došel pro druhé místo a my jsme turnaj zakončili s prohrou 6:10.

Střelci: Martiník T. – 3 branky, a Martiník P, David a Martínek – 1 branka.

 

Náš brankář s výjimkou posledního zápasu odchytal skvělý turnaj. Jen škoda toho posledního zápasu, kdy byl jeden z těch, co to vzdal. Celkem nás to zamrzelo, protože je a bude to gólman skvělých kvalit, jen musí bojovat za každou cenu až do poslední vteřiny zápasu, bez ohledu na skóre utkání.

 

Naši střelci:

 

Tomáš David a Tomáš Martiník –  9 branek

Petr Martiník – 6 branek

Jakub Martínek – 5 branek

Eliška Martinková – 1 branka

Naty Davidová a Filip Kaštovský bez branky

 

Konečné umístění:

1. Frýdek Místek „A“

2. Sokol Trnávka „A“

3. Sokol Klimkovice

4. Sokol Trnávka „B“

5. Frýdek Místek „B“

 

Závěrem bych chtěl poděkovat fanouškům, kteří i za nepřízeň počasí zůstali a podpořili náš oddíl po celý turnaj. A také bych vás tímto rád pozval na první mistrovské utkání letošní sezóny, které se uskuteční v neděli 9. 9. na hřišti v Krmelíně.

 

Váš trenér Dobosz Mário a vedoucí Janečka Michal