Karviná - Klimkovice 40 : 25!!!

14.10.2017 21:33

Karviná – Klimkovice 40 : 25

Gólu jsme dali dostatek, a každý se nějakým gólem podílel na 25 brankách. Na druhou stranu jsme měli katastrofální obranu, hlavně z pravé strany nám jeden hráč nasázel 16 gólů a celý tým může dělat, co chce v útoku, ale na výhru to v žádném případě při obdržených 40 gólů nepůjde!!!

Brankář Dominik? Jeden s nejlepších článků naší obrany!!! Dalších 15 střel vychytal skvělými zákroky.

Góly, které jsme dostali, padly všechny přes děravou obranu a tak karvinští střelci vždy byli sami před naším brankařem. Podotýkám bez jakéhokoliv kontaktu s naší obranou. Jako kdyby naší obránci vůbec nebyli. Nedovedu si to ani vysvětlit, protože jsme celý týden trénovali jak sunout na nohách obranu.

V 5 minutě jsme měli v pohodě vést 3 : 1, ale naší střeleckou nemohoucnosti jsme naopak prohrávali 3 : 1. Dokázali jsme ještě srovnat na 3 : 3. Od té doby jsme se sesypali a soupeř dal 6 gólů za sebou na 9 : 3. Poločas jsme docela zakončili důstojně 16 : 10. Při hrozivém stavu 39 : 21 jsme zakončili hru osobní obranou po celém hřišti a alespoň poslední 5 minutovku jsme zvítězili 4 : 1.

Střelci:

Prudký Šimon (6) – dnes se nepotkal vůbec s paní formou. Špatné zakončení, míč mu padal z ruky, špatné rozhodnutí k přihrávce. Pokračovat a nepřestávat v tréninkových dávkách. Tenhle výkon tě muže jenom odrazit zase k super výkonu. Chtěl jsem Šimona nakopnout k lepšímu výkonu sedmičkami, ale střelba ze sedmimetrového hodu měl 0/2, a z pole dnes okolo 6/15!!!

Malík Jindra (5) – u něj není co vytknout a zahrál jsi dobrý zápas. Možná vylepšit některé nesmyslné přihrávky, ale to dnes nešlo nikomu, to přemyšlení. Střelba výborná!

Lipský Alex (5) – moc dobrý výkon na pivota. Na tréninku dře a pak se to odrazí ve výkonu v zápase. 2 minuty před koncem nechal nesmyslně vyniknout bývalého našeho brankáře Matěje. Trošku mu důrazně jsem mu domluvil a jeho reakce : Jdu hrát , a vůbec se z toho nesesypal. Bravo Alexi!!!

Hrabec Jakub (3) – jak ten si s oběma brankáři dnes při 7- metrových hodech pohrával, až neskutečné. Vypadal při střelbách suverénně a věřil si. Ještě přidat střelbu ze hry jako předminule a byl by super borec!!!

Hrabec Jan (3) – začátek ne a ne se chytnout a to byl po Šimonovi druhý případ proč tak vysoká prohra. Pořád však bojoval a druhý poločas to byl zase skvělý Honza na křídle. Nic nevzdal a to se na něm moc cení. Dnes ale mělo být 7-8 gólů.

Kaštovský Franta (3) – pořád stejně každý zápas. Ví velmi dobře kde je jeho síla a on začne hrát až posledních pár minut. Když bude hrát od začátku to, co umí, jasně bude nejlepším střelcem.

Hron Ondřej -  nevím, proč za celý zápas nešel ani do jediné akce. To se mu už dlouho nestalo. Další zápas může na RÚ moc těžit.

Ostatní mladí hráči hráli zřídka, protože se musí vyhrát ještě za mladší žáky. Jejich doba přijde tak jak u Šimona Prudkého, který tenhle zápas měl být tahoun, ale i to se stává, že se někdy nedaří.

Příští týden hrajeme v NEDĚLI 22.10. V 11:00hod.