Jak si vedli v prvním utkání nové sezóny mladší žáci?

18.09.2017 15:36

V Sobotu za deštivého podzimního počasí sehráli naši mladší žáci své první mistrovské utkání v sezóně 2017/2018 a jak se jim dařilo?

Naši hráči nastupovali na domácí hřiště proti Novému Jičínu, který už měl odehrané utkání minulý víkend a tak už s novými pravidly byl seznámen, naši hráči se teprve seznámili v průběhu hry, ale jelikož je hodně kluků a holka ještě kategorie Mini, tak neměli s pravidly problém, jelikož se v minižácích hraje taky takovým podobným způsobem. Již od brzkých ranních hodin nám počasí moc nepřálo, jelikož chvílemi pršelo a bylo celkem chladno. Jenže my v Klimkovicích jsme zvyklí a tak soupeř přijel o trochu dříve, jelikož si myslel, že kdyby se nehrálo venku, tak sehrajeme utkání v Polanecké hale, jenže my ji neměli pronajmutou, tak se hrálo u nás na mokrém a pro nás skvělem terénu. Vyhovovalo nám, že je mokro a nemůže se moc klepat, hráči své přihrávky chytali a snažili se dokonce i o jedovaté střely k zemi, odtud taky pramení naše celkem vysoká výhra 27:11. Od soupeře jsem čekal trochu rovnější boj s námi.  Měl sice docela hodně střel, ale spoustu jich vychytal náš vynikající Brankář. V obraně jsme se snažili hrát bez faulů a taky jsme podle toho sklízeli Tzv. Ovoce, protože jsme hráli naši hru na rychlé protiútoky. Moc děkuji všem kteří přišli na zápas, opravdu jsme nečekal, že Vás bude tak moc v takovém počasí. Klobouk dolů.

Strašně moc chci poděkovat Ondrovi Hronovi, že dal tolik pěkných gólů a nebyl drzý, a ještě taky bych poděkoval Novým hráčům, kteří nemají ještě tolik zkušenosti, že přišli a pomohli Vyhrát. Jako jsou: Verča, Vojta a Ondra. Dokonce jsme zvládli i shott outy a Ondra dal pěkný gól za dvě branky. Brankář skvěle házel.

Na tréninku to bude ještě chtít trochu více zamakat a ještě něco přiučit, ale jinak jsme spokojen s předvedenou hrou.

JEN TAK DÁLE, DÍKY!!!