Jak jsme hráli doma s Novým Jičínem

13.05.2018 19:26

Včera jsme odehráli další utkání této sezony, bohužel jsme hráli s nejlepším týmem naší soutěže skupiny B, kde soupeř vyhrál už 14. utkání v řadě, a to od té doby, co jsme s ním na podzim hráli u něj v hale a prohráli jsme s ním o 1 gól. To ho nakoplo a od té doby se veze na vítězné vlně. Bohužel jsme na to doplatili i my, na domácím hřišti, kde jsme vysoko prohráli 16:36.

Soupeř hrál opravdu dobře a místy to vypadalo, že tam má i starší žáky, kteří hrají načerno, ale pro to ho nemůžeme soudit, když to nevíme jistě. Náš tým se střelecky trápil, nechtěl soupeři dát nic zadarmo a když už jsme překonali gólmana, tak za ním to vychytala tyčka. Hlavně Ondra, který trefil v zápase 6 tyček. Taky se nám nedařilo při nařízené osobní obraně, kde jsme dělali spoustu chyb a dávali jsme soupeři míč do trháku, a dokázal toho využít. Poté došlo na poločasové trháky, kde náš začínající brankář Matyáš házel dobré přihrávky, většina hráčů je zpracovala, ale vychytal je buď soupeřův brankář nebo opět tyčka. Ze shotoutů jsme dali 4 góly, dostali jsme 9 gólů. Jak psali rozhodčí, zápas byl rozhodnut už v prvním poločase, kdy dal soupeř 15 branek.

Nepodařilo se nám ani v normální hře dát moc gólů, protože jsme dělali hodně chyb a opět stříleli tyčky, a proto jsme tak vysoko prohráli. Musíme potrénovat hodně osobní obranu, aby nám to taky šlo a shotouty, které bysme chtěli od příští sezony házet taky za dva body. Většina hráčů našeho týmu je ještě minižáckého věku, tak můžeme pouze pogratulovat soupeři k pěkně předvedené hře a mistrovskému titulu mladších žáků skupiny B.

Góly:

Bobo 4

Martiník T. 4

Hron O. 3

Varga S. 2

Martiník P. 1

Novák J. 1

Dvorník O. 1

 

Děkujeme fanouškům, rodičům a přátelům za fandění, a taky za donesené buchty, které byly výborné.

Za účast a ochotu bojovat děkuji všem hráčům, trenér Janečka, vedoucí Dobosz