Dramatický zápas mladších v Trnávce

01.10.2018 15:33

Včera jsme zavítali na zápas do Trnávky, kde jsme se utkali s místním „B“ týmem. Ačkoli je teprve začátek sezóny, dá se předpovídat, že v letošní sezóně tento tým bude jeden z adeptů na celkové vítezství v tabulce, a tudiž se dalo očekávat, že to bude velice vyrovnaný zápas.

Během osobní obrany se nám moc nedařilo. Dělali jsme hodně technických chyb, většinou nepřesnost v přihrávce, bylo tam také pár zahození střeleckých šancí, ale nikoliv naší chybou, ale dobrými zákroky soupeřova brankáře. Také náš brankář dobře zachytal a pomohl tak pouze k jednogólové ztrátě v poměru 4:5.

V tomto utkání se nám konečně zadařily shot-outy, během kterých jsme využili hned sedm pokusů a tím jsme dokázali srovnat poločasový stav na 5:5.

Ve druhém poločase jsme si chtěli hrát svoji hru a snažit se urvat výsledek ve svůj prospěch. Tentokrát se ani tak nestaly osudným technické chyby, jako spíše zakončení na bránu. Měli jsme skvělé akce, které vychytal soupeř, ale také jsme měli slabé střely z poza devítky, které soupeřovi nedělaly sebemenší problém. Avšak k neúspěchu v útoku se nám podařilo zabrat v obraně, kde v případě nouze, tak jako soupeře podržel i nás náš brankář. Na základě toho, byl tento zápas celou dobu vyrovnaný až do konce kdy utkání skončilo 11:11.

Střelci: www.mksh.chf.cz/match_report.aspx?id=63327&cmpid=1606

Po tomto utkání jsem byl velice rozhořčen z jeho průběhu, ale teď, když se na to zpětně dívám tak si říkám, že naši hráči si hráli celou dobu svoje a hold prostě byl soupeř připraven a ukazuje že v top trojce není jen tak náhodou. Bylo to dobré utkání, a hlavně nám ukázalo, kde máme slabiny, na které se teď musíme zaměřit.

Závěrem bych chtěl poděkovat rodičům za odvoz a za povzbuzení týmu. Také bych se chtěl omluvit, hráčům, kteří moc nehráli, popřípadě nehráli vůbec, ale nebojte, sezóna je dlouhá, a ještě budete mít hodně příležitostí se předvést. Dále bych vás rád pozval na příští utkání, které proběhne na našem hřišti od 9:00 (SRAZ HRÁČŮ V 8:00) proti družstvu KH Kopřivnice.

Vaši trenéři Dobosz Mário a Janečka Michal