Doma s Trnávkou vítězně

26.03.2019 13:03

V sobotu 23. 3. jsme odehráli další kolo moravskoslezské ligy mladších žáků. Soupeřem nám byl oddíl z Trnávky „B“. Momentálně se Trnávka nachází na 4. místě v tabulce, takže jsme mohli očekávat tvrdý boj, čemuž také nasvědčoval nerozhodný první zápas z podzimní části.

Utkání bylo hodně dlouho vyrovnané, chvíli jsme vedli my, chvíli hosté. Vyrovnaný stav vydržel téměř celý poločas, kdy se nám podařilo nejprve navýšit o dvě branky, a ke konci hrací doby i o 4, kdy jsme vedli 13:9. v shot-outech jsme opět byli vítězní my, ale bohužel nemám k dispozici statistiku, takže nevím, jak moc vyrovnané to bylo. Poločas utkání jsme tedy po vítězných shot-outech vyhráli 14:9. Druhý poločas už byl klidnější, co se týče rychlosti hry. Hodně nás podržela obrana s brankáři, sice ještě v té obraně nejsme stoprocentní, ale pracujeme na tom abychom se zlepšili. Skvělé vypichy Tomáše Martiníka a Sebastiána Vargy, ale taky spolupráce spojek s pivotem a sběhy křídel nám zajišťovaly navýšení vedení až na konečných 28:18.

Střelci: www.mksh.chf.cz/match_report.aspx?id=67323&cmpid=1606

Chtěl bych poděkovat všem zúčastněným za předvedený výkon, rodičům a fanouškům za podporu z hlediště a motivaci pro hráče. Hlavní poděkování patří Davidovi Macháčkovi a jeho rodičům, kteří i přes naplánovaný víkend učinili rozhodnutí, kterého se velice vážím a tímto jim děkuji za podporu, kterou tím dodali týmu.

Závěrem vás chci pozvat na příští mistrovské utkání, které odehrajeme v sobotu 30. 3. v Kopřivnici. Odjezd hráčů bude v 7:45 od hrušky.

Vaši trenéři: Dobosz Mário a Janečka Michal