Dnešní turnaj miniků v Kopřivnici

31.10.2015 18:04

Dnešní turnaj miniků 4+1 v Kopřivnici.

První zápas jsme začali prohrou s týmem HCB Karviná "C" 8:18, moc se nám nedařilo, byli jsme nerozcvičeni, trenér po hráčích neřval. Poprvé jsme hráli o jednoho hráče v poli více jak jsme prohrávali asi o 8 gólů a to v 5 a ještě se ptala trenérka soupeře, jestli nechceme postavit celou šestku. Ale prohrát s tak dobrým týmem, kterým je Karviná jen o deset gólů není zase až tak špatné. I když někteří hráči dneska během turnaje spali (nevím co dělali v noci, asi ta ranní mlha udělala své), tak si myslím, že se dobře rozehráli na další zápas, který jsme hráli se silnou Porubou.

Střelci: Ondřej 7 a Kiki 1.

Druhý zápas jak jsem už říkal, jsme hráli s Porubou "A", trenér poruby je u mě podrazák (vybírá si tu skupinu, kde hrajou Ti silnější, aby "B" neprohrálo), protože jestli hrajeme s Porubou "A" nebo "B" je úplně jedno, hrajeme stejně zápasy s jedním a tím samým týmem a ten druhý hraje vedle na hřišti. Ale nevadí, s tímto soupeřem si vždycky pořádně změříme síly a jde vidět, že tyto zápasy končí o gól nebo o dva. Minule jsme nad Porubou vyhráli o gól a dneska jsme o dva prohráli 19:21. Nevadí, protože si myslím, že jsme předvedli v tomto zápase náš dnešní nejlepší výkon na turnaji a všichni si dali aspoň gól.  A hodně se mi líbil výkon Tomáše, který se nebojí a jde do čeho může, mohla by z něj být super rozehrávka na středu hřiště. Jinak chválím všechny, protože opravdu bojovali od první, do poslední minuty a statečně, škoda, že nebyla aspoň remíza, zasloužili bychom si ji.

Střelci: Ondřej 11, Kiki 4, Honzík 1, Peťa 1, David 1 a Tom 1.

Třetí a poslední zápas jsme hráli s Kopřivnicí "B"a jelikož se mi na spojce líbil Tom, tak dostal odemě plnou důvěru a šel od začátku na spojku. A důvěra se vyplatila, vyhráli jsme 19:11. Tom dal hodně gólů s polečně s Kiki a i když jsem si myslel, že je to slabý soupeř, že ho s přehledem dáme, tak nebýt těch dvou, tak jsme prohráli, ale celý tým v posledním zápase bojoval, snažil se a vítězství už jsme si nenechali utéct. Dokonce se všichni v posledním zápase už i probudili, i když každý nedal gól, tak hráli jako tým. Ondra aniž bych mu něco řekl, tak hodně nahrával ostatním dělal jim prostor. O poločase mi dokonce řekl, že je to slabý soupeř a že nehodlá střílet, tak jsem ho posadil a šel do hry jiný hráč, který si chtěl dát gól, sice na poslední asi 2 minuty šel opět do hry, ale ten čas jen 10 minut je strašně málo, aby si všichni zahráli, tak jak bychom potřebovali.

Střelci: Ondra 1, Kika 9, Peťa 2, David 2 a Tomáš 6.

Brankář Honza, zachytal celkem slušně všechny tři zápasy, i když tam byly malé chybičky, tak nebýt jeho, dostali bychom určitě více gólů.

Jinak dneska všem děkuji za turnaj a jelikož jste nic nedostali (žádné bombóny, nebo oplatky nám nedali), tak v neděli příští týden 8.11 jedeme na Extraligu házené Žen se kouknout (Poruba proti Slavii Praha), tak bych byl rád, kdyby jste taky všichni jeli. Něco bych vám tam koupil.