Dnešní turnaj mini polanka

18.10.2015 17:28

Na dnešním turnaji miniků 4+1 v Polance jsme hráli tři výborná a vyrovnaná utkání. Všechny tři zápasy skončily o 1 gól.

První zápas s Ostravou jsme vyhráli 16:15. Zápas to byl nervozní až do konce, jelikož jsme skoro celý zápas prohrávali, ale nakonec se celé družstvo začlo ještě více snažit a mít chuť po výhře. Nakonec jsme ten zápas vyhráli.

Druhý zápas jsme hráli s Polankou, jelikož jsme byli z prvního utkání už rozehraní, ale zato více unavení, tento zápas jsme hráli hnedka po zápase s Ostravou, tak jsme sice o jeden gól prohráli 18:17, ale i tak to byl pro nás super výsledek.

Třetí zápas jsme hráli se silnou Porubou a ještě asi minutu a půl před koncem jsme prohrávali o gól, ale snažili jsme se abychom ještě vyhráli, u miniků je házená strašně rychlá, protože hřiště je krátké. Ale my jsme dokázali nemožné a velice silnou Porubu jsme porazili 13:14.

Snad každý dneska vstřelil nějaký ten gól a snad si všichni dobře zahráli. Musím poděkovat brankáři, který předvedl vynikající výkon a děkuji mu i jeho rodičům, že i přes jeho oslavu doma, kterou měl naplánovanou daleko dopředu, tak dorazil a zachytal, Díky Honzo.

Střelci branek: Ondřej 33, Kiki 8, Honzík 1, Dominik 1, Tomáš 2, Peťa 2.

Děkujeme všem fanouškům za fandění. Dneska byly super zápasy a musely se líbit snad každému kdo byl v hale.