1. Turnaj mini v sezóně 2015/2016 na domácím hřišti

19.09.2015 22:58

Na dnešním domácím turnaji jsme sice dva zápasy prohráli a jen jeden vyhráli, ale konečně se více do hry zapojili naši nejmladší hráči, kteří by mohli v dalších zápasech a sezónách (ještě 3 sezóny minici), být skvělýmy hráči a oporami týmu. Moc věříme, že se všichni rozstřílejí, zůstanou v našem týmu delší dobu a budou to moci někam vysoko dotáhnout ( lepší klub v ČR, reprezentace,  zahraničí, atd.)

Za dnešní výkon bych chtěl všechny pochválit, jen na Ondru jsem byl trochu naštvaný v prvním zápase nemám totiž rád, když mi někdo řekne slovíčko "NEJDE", protože všechno jde, když se chce.

První zápas jsme hráli s Polankou, naše Mini derby. Na to, že jsme hráli po dlouhé době miniházenou (kromě tréninků) a ještě na mokrém povrchu, tak to nebylo špatné, ale bylo co zlepšovat  hlavně v obraně, protože jsme moc nebránili. Tento zápas jsme sice prohráli o 5 gólů (18:13), ale výkon byl celkem dobrý, až teda na tu obranu a na to, že Ondřejovi nešla jeho klička (kvůli mokru).

Druhý zápas jsme hráli s HCB Karviná prohra o 8 gólů (10:18), to už se zlepšil stav povrchu (hřiště vyschlo) a tak si Ondra mohl dělat co chtěl, hlavně svou nejoblíbenější kličku, (dokonce se na něj ptala a pochválila ho i trenérka Karviné a říkala, že je šikovný). Oni sice byli šikovní všichni, ale Ondřej už je přece jen trochu zkušenější, když už hraje házenou asi 4 až 5 let. Ale stejně zkušení budou v posledním roce miniků i Honzík Novák, Petr Martiník a Tom Martiník a těm já věřím, že brzy převezmou týmovou práci oni. Je třeba chodit na tréninky a dělat to, co mají a půjde to, stále je co zlepšovat.

No a ve třetím zápase jsme hráli se Sokolem Karviná Holky, který jsme vyhráli o 7 gólů (19:12).  Kromě Honzíka Nováka, který chodí poctivě na tréninky, snaží se a nemá štěstí, aby mu padl nějaký ten gól i když věříme, že se opět brzy trefí, tak dali gól všichni hráči. Honzík bývá v zápase nervózní a proto se mu moc nedaří, ale když bude pokračovat v trénincích jako doposud, tak určitě překoná nervozitu a k tomu výkonu, který předvede, dá nějaký gól. Všichni mu věříme, že ho brzy opět dá, i když dneska nechybělo mnoho a určitě by padla z jeho ruky i branka. Ono před tolika fanoušky to není jednoduché, věřte mi.

Kdo dal kolik gólů?

Klimkovice - SKH Polanka "A" 13:18 (6:10)

Ondřej 9, Kiki 3, Jan Hrab. 1

Klimkovice - HCB Karviná "A"  10:18 (6:8)

Ondřej 10

Klimkovice - Sokol Karviná 19:12 (9:9).

Ondřej 8, Kiki 7,Peťa 2, Tom 2

Jinak všechny děti zvládly dovednostní SOUTĚŽE, které nachystaly naše již zkušené mladší žačky (ELIŠKA s KLÁRKOU a KRISTÝNOU), moc jim za to děkujeme, dále chci poděkovat všem rodičům, kteří pomohli při přípravě hřiště ( Zametali, připravovali branky, lavičky, vynášeli stoly), fandění a povzbuzování také chci poděkovat zapisovatelům a časoměřičům u zapisovacích stolků. A ještě děkuji trenérům, kteří se na tomto turnaji taky v něčem podíleli (zametali, pomáhali s dovednostními soutěžemi, pískali, atd.)

DĚKUJI MOC VŠEM, TRENÉR Janečka Michal.

PS: až budu mít fotky, opět je dodám na stránku.