1. Domácí zápas mladších doma v azylu v polance

17.04.2016 19:29

Dnešní ( domácí ) zápas s Krmelínem, podle tabulky první ze šestým týmem, měl být jasnou záležitosti v náš prospěch. Už jsem před zápasem podle sestav týmu věděl, že proti podzimu Krmelín vyměnil půl týmu a pro něj přišli velmi dobří hráči. Před zápasem jsem zdůrazňoval, že každý musí hrát zodpovědně a kolektivně pro celý tým, a potom máme šanci uspět. Zvítězili jsme 24 : 19.
První poločas výhra 10 : 7.
Soupeř hrál pořad jedno a to samé když spojka přihrála dopředu na zbíhající křídlo. Proto jsme od začátku prohrávali až o dva góly, ale poté kluci a holky věděli jak ubránit a už jsme pomalu soupeřovi utíkali v náskoku až do poločasového výsledku.
Trháky na brankáře jsme prohráli 5 :7. Soupeř stále jel na nesmyslné dvoubodové góly, kde si ani přihrát neuměli. My jsme však tuto šanci nevyužili k velkému náskoku, díky dnes špatných přihrávek od našeho brankáře Matěje. To co však pokazil dnes trháky po celý zápas to dobře vychytal v bráně a přispěl k vítězství. Ale kdyby nechyboval tak neví v čem se má zlepšit a to je jen dobře. Důležitý gól v trhácích na 15 : 14 dala Klára, která ani nechtěla, ale já ji řekl, že jí věřím že to dá. Tímto gólem náš tým uklidnila, abychom začali do druhé půle s jednogólovým náskokem.
Druhý poločas jsme zvítězili 9:5. Naše základní sestava udělala dostatečný náskok pro druhý tým naší mladší sestavy, aby se mohli sehrát na další sezónu.
Dnes velkým tahounem byl Adam s 13 góly a 5 tyček a přibližně 7 hodu soupeřův brankář (velmi dobře) vychytal. Velmi dobře hrála kolektivním pojetí hry Eliška, pro mě až moc, ale tak to hraje a hodně s toho těží ostatní hráči, které uvolňuje a přispěla 2 góly. V obraně byl dnes moc dobrý Alex, kdy nepustil soupeře bez kontaktu s ním. Ještě zlepšit střelbu. Třemi góly pomohl Honza, dnes hodně bojoval a bylo vidět, že chce hrát a víc pomoc týmu, ale brankář byl dnes chytřejší. Šimon dnes 2 góly, není pro něj pokaždé střelecký den, ale má nejmíň natrénované ze všech hráčů. Od kluka chci pořád víc aspoň 5-6 gólů, a vím že na to má. Kuba si dnes zahrál svůj standart, ani víc ani miň, ale 2 góly se počítají pro vítězství. Jedním gólem pomohl náš minižák Ondra. Měl příležitosti také dost a příští rok bude vůdčí osobnost týmu jako Adam, tomu věřím. Kristýna dnes nic nepokazila, zatím se už dlouho drží v základní sestavě, jen pořad tu větší drzost v útoku, ale to by ji kluci na spojce museli uvolnit.
Děkují dětem za dramatické, ale vítězné utkání. Vaší trenéři Zbořil, Janečka, Dobosz.