Turnaj Minici v Paskově (pořádala Ostrava)

19.03.2016 21:28

Na dnešním turnaji si všichni s chutí zastříleli a zahráli.

První zápas proti Polance "A"  Vypadal tak trochu všelijak, neboť jsme neměli balón na rozcvičku a tak se všichni s balónem rozcvičili až při zápase. Začli jsme s Ondrou v bráně, který si chtěl taky zahrát a jelikož nás bylo akorát, tak si do brány stoupl Tom, ale po chvíli ho vystřídal Péťa, protože Tom moc míčů nechytil, zato Péťa se chytil v bráně výborně a zachytal nějaké zákroky. :) První zápas jsme vyhráli 26:16 a všichni byli spokojeni, ale na druhý zápas nás čekal velice silný soupeř.

Druhý zápas proti Ostravě "B", vypadalo to jako "B", ale asi to bylo "A", prohráli jsme sice o 4 branky 23:19, ale tento zápas byl náš nejkvalitnější.  Velká snaha, vyhrát a když už to bylo o jeden gól, tak proti nám zachytal brankář a my ho nemohli překonat. Nakonec jsme prohrávali asi o 8 gólů, ale na obrat už jsme nestačili a čas nás trochu tlačil a tak jsme to stáhli jen na 4 góly. :(

Třetí zápas jsme hráli s Novým Jičínem a měl to být zápas jen nás, favorita. Ale ze začátku jako by jsme se opět trápili a nemohli dát góla. Nakonec jsme sice soupeře porazili, ale už jsme asi byli unavení a tak jsme vyhráli 24:16, mohli jsme dát více branek, ale to by jsme nesměli trefovat jen brankáře, chce to více tréninku a bude to lepší, jen více potrénovat. :) Střelba je vždycky na jaro naše katastrofa. Malé tělocvičny nám moc nedají a tak bychom potřebovali nějakého bohatého sponzora, který by nám halu postavil. :D

Děkuji moc za dnešní výkon a bojovnost, hlavně proti Ostravě se bojovalo na krev, ale i tak slušný výkon a klobouk dolů, co dokážeme, když nechodíme moc na tréninky, ale v příštích zípasech už to nemusí stačit. Jedno mě mrzí, neumíme bránit a to je zatím naše slabina, ale to se brzy naučíme a ukážeme všem co v nás je. :)

 Góly Polanka: Kiki 12, Tomáš 9, Peťa 5.

Góly Ostrava: Ondřej 10, Kiki 6, Honzík 2, Tomáš 1.

Góly Nový Jičín: Ondřej 10, Kiki 10, Petr 3, Tomáš 1

Jinak děkuji všem kteří dnes hráli, byl to super výkon a jde vidět, že kdyby bylo jště více tréninků, tak vyhrajeme vše.

Díky moc, trenéři:  Janečka Michal a Dobosz Mário.