Starší žáci doma s Karvinou.

10.09.2017 18:58

T.J. SOKOL KLIMKOVICE – HCB KARVINÁ  29 : 33

Co k zápasu říci? První zápas jsme si prohráli úplně samy! Měli jsme herní pětiminutové výpadky. To nás potom stálo hodně sil dohánět zápas. Také dnes nás nepodrželi brankáři ale to je na vrub nás trenérů, abychom je lépe připravili, ale che to svůj čas. V šatně jsme si řekli s Davidem a Dominikem, že je nutné dojít na všechny tři tréninky, aby i oni mohli pomoci k výhře. Dejte nám trochu času a věřím, že další domácí zápas s NJ 16. 9. budou připraveni.

Jinak tam bylo hodně krásných ukázek dokonalé házené. Krásné střelby s dálky, nádherné přihrávky na pivota. Trochu víc si přejí branek s křídel, ale co naděláme, když trefujeme tyčky a břevna. Příští zápas, bude o hodně lepší tomu věřím.

Vůdčí osobnost s 10 góly byl Šimon Prudký, ale ještě o 5 mohl dát více, protože na to má. Letos má i natrénované. Pokračuj jen tak dál a nepolevuj!!!

Dobře mu sekundoval Jindřich Malík s 9 góly. Líbí se mi, že to zkouší i s dálky a krásně podržel ruku a až na pohyb brankáře reagoval a dál gól na prázdnou stranu.

Náš super pivot Alex Lipsky (3) dobrý výkon, ale o 3 góly víc na to má!

Po dvou gólech Fiža, Kaštovský a mladší žák Hron. Vojta víc tréninku a více bude hrát. Franta dříve hrát než posledních 10 minut. Ondra výborný výkon!!!

Hrabec Jan (1), tam chce hodně a hodně přidat gólů. No dnes to nevyšlo příště 100% ano.

Max, Jakub a Honza se dnes nedostali ke střelbě a jak bude možnost tak si více zahrají a gól nějaký přijde.

Dnes opravdu těžký zápas. Věřím, však v odvetě v Karviné máme šanci, pokud brankáři se polepší. Děkuji za krásný zápas.

16. 9. 2017 hrajeme doma s NJ v 10:15 hod.