Starší opět vítězství

31.03.2019 20:59

Dnes jsme sehráli další utkání v Hlučíně. Přijeli jsme do Hlučína celkem brzy a kluci viděli jak ještě dohrávají holky svůj zápas. A těšili se na ten svůj a jak se před holkami předvedou. Takže byli docela dost nabuzeni a nažhaveni.

 

Jak jsme hráli?

V utkání jsme v nádherném počasí od prvních minut dominovali, dalo by se říct, že jsme měli utkání ve schvých rukách, kde jsme celý zápas vedli a navyšovali si skóre. Výborná obrana 2:4, která dnes perfektně fungovala a tak už od začátku zápasu svými výpichy Honza s Ondrou chodili do trháku a stříleli jeden gól za druhým. Dokonce někteří hráči překvapovali taky svými výpichy (Tomáš, Sebík).

Přidali se i další kluci, kteří začali konečně bránit, jak měli, už se tolik nebojí a ještě to v brance jistil Davídek, který taky vychytával některé střely. Dnes jich chytil docela dost. Musím říct, že i soupeř měl některé střely pěkné (hlavně když trefoval přesně spojnice, Davidek neměl šanci chytit). Ale jak povyroste, bude určitě skvělým brankářem, dnes se mu opravdu dobře dařilo, jako celému týmu, dneska si dal každý hráč branku, ale škoda, že jsme nemohli střílet sedmičku, mohl si dát gól i náš brankář Davídek.

 

Jak utkání dopadlo?

Vítězství, vítězství, vítězství je naše. Škoda, jen, že jsme neměli koho střídat, jelikož jsme jeli na zápas v počtu 6 hráčů a brankář, což je málo, naštěstí to kluci zvládli. Kdyby jeli i mladší kluci (Novák Jan, Martiník Tomáš, Martiník Petr), mohli si taky zahrát a dát docela dost branek.

Výsledek mluví za vše na kterou stranu se dnes hrálo. :D Výhra 43:19 poločas (20:9) nás snad opět nakopla a budeme se snažit vyhrát i s Novým Jičínem, tak snad to dobře pro nás dopadne, aspoň jako s Frýdkem - Místkem v polaneckém azylu.

 

Góly: Hrabec Jan 21, Hron Ondřej 14, Varga Sebastian 3, Glomb Jan 2, David Tomáš 2, Martiník Matyáš 1.

 

Tímto bych Vás rád pozval na další utkání, které se odehraje opět v Polance a soupeřem bude Nový Jičín, zápas začíná v 10:15 a sraz hráčů je v 9:15 v Hale v Polance.

Kluci, když s Novým Jičínem vyhrajete, dostanete na dalším tréninku nanuk (magnum). :)

Děkuji všem, kteří se dnes zúčastnili, jak hráčům, tak rodičům, fanouškům, prostě všem. Děkujeme moc, že nás podporujete i na venkovních utkáních a jezdíte s námi, moc si toho vážíme a děkujeme moc.

Trenér Michal Janečka a skvělý vedoucí Mário Dobosz.