První utkání nové sezóny a hnedka vítězně

06.09.2015 13:32

V neděli 6.9.2015 jsme odehráli utkání mladších žáků v Krmelíně. Zvítězili jsme 29:9 v zápise 28:9. První poločas s osobní obranou jsme zvítězili s přehledem a dobrou hrou 16:3 ( Adam 8, Honza 4, Eliška 2, Kristýna 1, Jakub 1)  . Mezi hru shot.out 6:3 ( Eliška, Klára, Adam, Ondra, Honza a Jakub všichni za jeden gól) a druhý poločas jsme nechali vyniknout  brankáře z Krmelína a náš výkon hlavně střelecký nebyl dobrý 7:3 ( Adam 3, Eliška 2, Ondra 1, Honza 1).
Bylo to naše první utkání nové sezóny a děti chtěli první utkání zvítězit a to se jim povedlo. Byly asi dost nervozní ( hlavně Jindra má méně natrénované, tak se to dá pochopit), ale po 10 minutách nervozita opadla a hráli svojí hru rychlou, přesnou v zakončení hlavně Adamem, kterou děti umí. Jen naším hráčům při druhém poločase, s nějakého důvodů neseděla střelba a nešlo brankáře prostřelit a proto jsme dali jen pouhých 7 gólů. Ale pěkná hra až do křídel,buď na Honzu čtyři krásné góly a Kristýnu s jedním trhákem překvapila dobrým výkonem, nebo Kláru ta však jen proměnit ( v obraně super a vybojovala par míčů). Od našeho brankáře Matěje dostávali do RP (rychlých protiútoku) pěkné přihrávky. Od půlky druhého poločasu se hra zlepšila, když jsem na rozehrávku dal Ondru a Adama na křídlo. Ondra přihrávky zlepšil a zrychlil. Dnes zahrál dobře i pivoti (Patrik a Jindra), ale proměňovat v góly, hezké přihrávky od Adama a Jakuba. Dnes se snažila a dobře bránila Eliška a zkoušela střílet  z dálky. Na spojce zahrál stále se lepšící Jakub ( kterého jsem nemusel střídat, protože nekazil ve hře dopředu), ale v obraně přitvrdit. Matěj byl naše opora v brance, každý úsek dostal po 3 gólech, jen si uvědomit, že po chytnuté ráně rychle se zvednou a házet do trháků na křídla, protože to je moderní házena. Naše jistota byla s dobrým hráčem ve středu Adamem a jeho 12 gólů.
Další utkání hrajeme v neděli 13.9.2015 doma s Ostravou. Na zápase jsou vítání i rodiče. Sraz hráčů je v 8:00 na hřišti, zápas se hraje  v 9:15. Poté hrají muži své utkání od 10:30, tak kdo může zůstat z dětí, tak se mohou podívat na naše hrající trenéry p.Janečku a p.Dobosze.
Děkujeme za vítězné dopoledne, vaší trenéři.

Fotky dodáme, až bude čas.