Přihláška na tábor 2014

27.04.2014 20:25

Už probíhá 6. ročník tábora pod hlavičkou házená Klimkovice

28. 6. – 5.7 2014   na    8 DNÍ                      

Dětský tábor probíhá v rekreačním středisku VISALAJE.

Fotografie s Visalaje 2013 zde:             https://klimky-hazena.webnode.cz/

                                                                                                              (každý den v táboře, večer dodáváme na stránky fotky)

Akce je určena pro holky a kluky. Pobyt v překrásném prostředí Visalaje.

Máme dvě chaloupky vedle sebe s pokoji 2-6 lůžky. Veškerý náš prostor je uzavřený plotem na velmi velkém pozemku (bazén, houpačky, skluzavky, altánek, ohniště, gril) Za plotem, také je to jenom pro nás, protože to jsou od majitele chaty rozsáhle pozemky (plážové volejbalové hřiště, fotbalové hřiště).  

Stravování zajištěno (jídelna a kuchyň v chalupě) v nadstandardní podobě (neustále jídlo a pití). Jídelníček s bohatou nabídkou uspokojí příznivce pestré i zdravé stravy. Kdo může tak zakončeno večerními grilovačkami.

O účastníky se starají zkušení vedoucí: Zdeněk Zbořil, Michal Janečka, Michal Zbořil, Jakub Zbořil, Žaneta Štverková. Za tyto profesionální vedoucí dávám ruku do ohně.

Hlavně dětský tábor je o kamarádství a dobré náladě. Dětem je zajištěn sportovní program po celý den.

DĚTI  SI  MOHOU  SI  ZATRÉNOVAT  S PROFESIONÁLNÍM  HRÁČEM     HC  EMPOR  ROSTOCK    JAKUBEM ZBOŘILEM

Vlastní doprava (kdo nemůže, zajistím odvoz, jedni jedou tam a druzí zpátky):

- Zahájení pobytu: odjezd od Hrušky 12.00hod.

- Ukončení pobytu: odjezd z VISALAJE 11-13hod.

 SNÍDANĚ:  8-9 hod. ŠVÉDSKÝ STŮL (NA CO SI DĚTI VZPOMENOU)               OBĚD: 12-13 hod. VEČEŘE: 18-20 hod.

Samozřejmosti jsou svačinky, pitný režim a to vše v neomezené míře!!!

Visalaje 2013: hodnocení vedoucích a dětí                   1. jídlo a snídaně           2. turnajový dvoučlenný tým kroket u       3. výšlap na Lysou horu        4. večerní představení PARTIČKY v podání Horníčků,Dobosze, Janečky a synů Zbořilu (každý večer  představení děti chtěli znovu a znovu)          5. Pétanque           6. bazének (malý ale užitečný)          7. zápasy v plážovém volejbalu          8. večerní grilování a opékání           9.mini ZOO                      atd. opravdu hodně

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na konci pobytu tábora, jsem musel dětem poděkovat, že to pro nás nebyla práce (týden vlastní dovolené), ale s dětmi jsme prožili krásnou dovolenou a vzpomínky na celý život.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PROSÍM CO NEJDŘÍV VYROZUMĚT O POBYTU VAŠEHO DÍTĚTE. MUSÍM ODVÉST DO 14 DNŮ ZÁLOHY ZA JEDNOTLIVCE. Vyrozumět SMS na tel. 737890032 Dík       Zdeněk ZBOŘIL