Poslední podzimní zápas mladších v Třinci upevnil první místo

25.10.2015 18:07

Dnes 25.10.2015 jsme jeli potvrdit první místo do Třince. S velmi kombinovanou sestavou a strategii jsme s přehledem dokázali zvítězit 41 : 14 !!! Kombinovaná sestava proto, protože jsem chtěl ukázat dětem, že v jakékoliv sestavě dokážeme hrát kombinačně a rychle. Strategie byla taková, že každý je nahraditelný. To vše je způsobeno dobrými tréninkovými jednotkami a děti na to mají velký vliv, že tréninky mají vysokou úroveň. Trenéři si zatím velmi dobře vyhovují a i když jsou menší neshody, to prostě musí být, aby děti výkonnostně šly (každý jednotlivec) nahoru svým výkonem. Zdeněk Zbořil dokáže děti vyburcovat k maximálnímu výkonu a má rád přístup " každý je svým strůjcem štěstí a děti to docela respektují". Michal Janečka je poctivý trenér, který zachovává klid a přehled a trochu uklidňuje mě, bez jeho přístupu by to nešlo. Mário Dobosz má rád pořádek a chce přesně dodržovat pokyny trenéra a tvrdší tréninky, které jsou ku prospěchu. Ať si kdo chce co chce říká, ale funguje to zatím super a děti jim poděkovali svým výkonem a první příčkou po podzimní části tabulky. Děkujeme děti.
K zápasu: prvních pět minut hrála sestava co za půl sezóny nejvíce chodila na trénink ( Lucka, Klára, Eliška, Kristýna, Adam, Ondra) . A udělala náskok 6 : 2. Druhá pětiminutovka kluci (Adam, Jakub, Šimon, Honza, Ondra, Dominik), také zvýšila náskok na 10 : 3 a poslední pětiminutovku hrály holky s Honzou a Ondrou a dokončili první poločas na 14 : 4. Shot-out jsme vyhráli 7 : 5. Druhý poločas jsme zase s přehledem zvítězili 20 : 5. Všem dětem a rodičům za odvozy moc děkujeme a dnes se na odjezdu sešlo 6 aut,  dobře fandili naším dětem a oni se jím odvděčily skvělou hrou.
STŘELCI: Adam Miroš (12) - kdybych mu dovolil tak dá s přehledem 25 gólů, ale musí i kombinovat. Adame pořád lepší a lepší výkon předvádíš. Teď ještě na obraně zapracovat. Jan Hrabec (6) - dnes měl v pohodě na ruce 12 gólů. Škoda mít takového hráče jen zatím pro zábavu. Snad to dokáže buď v atletice nebo házené. Eliška Zbořilová (6) - dnes jsem ji musel obětovat na pivota (Alex vykloubený prst na tréninku v pátek a sádra do Vánoc). Díky Eli, že jsi flexibilní a byl to dobrý výkon. Ondra Hron (5) - náš dobrý minižák (pod vedením Janečky) a v házené dojde hodně daleko. Jde vidět, že je zlepšení docházky na tréninky, jeho výkonost stoupá k výšinám, jen tak dále Ondro. Jakub Hrabec (4) - dnes 100% střelba, pokud muže přijde na trénink a proti loňsku výkonost několikrát lepší. Díky Kubo. Šimon Prudký (4) - to po něm chci a jak říkám " pokud vydrží zimní přípravu na jaro připravená ostrá spojka společně s Adamem. Za 3 měsíce dokázal hodně poskočit nahoru, kdyby ovšem nepřestal hrát asi předloni, mohl být mezi nejlepší pětkou v tabulce střelců. Šimone jen vydržet!!! Kristýna Hrabovská (2) - z miniků hodně sebedůvěry získává a ještě přidat na tréninku a budu spokojený. Klára Hrabovská (1) - dnes neměla podporu ze spojky, protože jsem musel Eli obětovat na pivota, ale ty góly zase přijdou. Dík Kláro, protože na tréninku pracuješ dobře. Lucinka Brázdilová (1) - jo když není maminka tak málo střílíš :-). Ne Lucko někdy to jde a někdy méně. Díky Lucko!!! Dominik Vyroubal - dnes mohl střelit pěkné dva góly, ale chybělo štěstí. Dominik trénuje pár měsíců, ale z něj mám v týmu nejlepší pocit. Nesrovnatelný Dominik jak přišel a kde teď ve sportu v pohybu je. Dík Dominiku a bojuj dále. Brankář Matěj Brychlec - ve hře výborný a zachránil okolo 20 gólů. Náš hlavní strůjce naších výsledků a podpora hráčů. Když neubráníme je tam náš Matěj.
Díky holky a kluci za podzimní sezónu byla super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!