Poslední podzimní v Ostravě mladší žáci

10.11.2016 21:52

Tak zase dnešní zápas jsme vyhráli a docela jsme domácí tým........... a zvítězili jsme 42 : 6 po poločase 28 : 4 a druhý poločas také výhra 20 : 2.

Od začátku hráči domácí tým válcovali, ale v půlce zápasu přišel vedoucí týmu Kováč Kamil z Ostravy a vyžádal si konfrontaci 3 hráček. Hned nám bylo jasné, o co jim jde. Přesně věděli, jak se hráčky jmenují, měli jejích fotky a do které třídy chodí. No nic máme kontumaci 10 :0. Jen chci říci, že na začátku sezóny jsme žádali vedení o povolení 3 hráček, že máme slabší ročník a jeden rok musíme odehrát s 6 kluky a třemi holkami. Protože rušit jeden tým je pro házenou (v celé ČR) docela likvidační. Od Ostravy jsem ten podraz nečekal, stačilo říci, ty holky nebudou proti nám hrát, abasta. Ale Ostrava mě v tom dost zklamala, ale my se nevzdáme a budeme, dal pracovat s dětmi, protože to máme rádi. Druhý poločas jsme hráli v 5 hráčích v poli a brankář (Matěj). I tak jsme Ostravu s minikami na hřišti jasně porazili 20 : 2.
Náhodou jsem se dozvěděl v Ostravě, kdo dal informace o hráčkách a přesných jménech. Ta maminka údajně i chodí na naše stránky. Nevím, o co vám jde, neznámá maminko, ale pokud umíte dělat takovou podpásovku nejste dobrý člověk a  kolem sebe děláte jen dusno. Svým způsobem nám jste neublížila, ublížila jste dětem, které mají rádi sport, ale nejvíce si ubližujete sobě, a to mi je vás moc líto. A taky házené v celé ČR. Protože je čím dál méně klubů a o tento sport přestává být zájem.
Kiky (2) - hrála co měla a hrála to dobře bez chyb.
Klára (3) - měla se dnes učit na rozehrávce a byla dobrá.
Lucka (1) - neměla dávat góly a hrát pro tým, také dobrý to bylo.
Honza (14) - exceloval a bavil se házenou, jeden z největších talentů co jsem měl.
Ondra (12) - fantastická souhra s Honzou a kolektivní pojetí hry má Ondra.
Matěj (2) - dva góly náš brankář? To byl jen důsledek toho, že mě Ostrava trochu vytočila, za urážky na našeho brankáře, že je mladší dorostenec. Ale není a Ostrava by měla lépe pracovat se svými hráči, tak jak my třeba s Matějem. A jeho soukromá posilovna mu k těmto výkonům moc pomáhá. Jinak fantastický reflex, který trénujeme. Už dokáže automaticky reflexivně vyrážet balony. Super jen tak dál. Ale pro Ostravu určitě ne.
Dominik (1 ) - dnes jsem ho chtěl zase něco naučit, protože hraje házenou velmi krátko a věřím, že může byt jednou dobrá vysoká spojka, ale dopadlo to, jak to dopadlo.
Vašek (1) - výborná obrana a bude to lepší a lepší.
Tomáš (4) - ročník 2007? Hráčský na ročník 2005 a vím, že roste ve velkého hráče.
Petr (2) - dvojče Tomáše a platí to to samé, jak u bráchy. Dnes vám ten zápas hodně pomohl a budete si věřit ještě více, hlavně v minicích.

Jenom pro zajimavost tihle dva minižáci dali tolik gólů, jako celý tým Ostravy. 

Děkujeme dětem za předvedený výkon a i když dostaneme kontumaci 10 : 0, tak věřte děti, že nám to víc dá než Ostravským dětem, ale oni za to nemohou, kdo je vede. Pokračujeme dále 3 až 4 fázové tréninky. A už se těšte na zimní tvrdou přípravu, ať můžete být lepší než na podzim.
S pozdravem trenéři Zbořil Zdeněk a Janečka Michal